Gunfire Reborn

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
gunfire-reborn-3f85.jpg

Gunfire Reborn, FPS, Roguelite ve RPG unsurlarını bir araya getirerek, gerçekten de eğlenceli bir deneyim sunuyor. Her seferinde farklı bir maceraya atılmak harika bir şey. Farklı kahramanları kontrol etme seçeneğiyle, her oyuna başladığınızda farklı bir strateji geliştirmek zorunda kalıyorsunuz. Bu, oyunun sürekli taze kalmasını sağlıyor. Eğer bir kahramanın yeteneklerini ve silahlarını keşfetmeyi seviyorsanız, doğru yerdesiniz. Tek başınıza ya da arkadaşlarınızla dört kişilik gruplarda oynamak, her seviyede yaşadığınız deneyimi daha da zenginleştiriyor.

Her seviyedeki rastgele deneyimler, tekrar oynanabilirliği artırıyor. Yani, bir seviyeyi geçseniz bile, bir sonrakinde tamamen farklı bir düşman yapısıyla veya yeni bir loot ile karşılaşabiliyorsunuz. Bu da hayatta kalma ve strateji oluşturma yeteneklerinizi sürekli geliştirmenizi sağlıyor. 100'ü aşkın eşya ve çeşitli silahların mevcut olması, oyun içi dinamiklerin sürekli değişmesini sağlıyor, bu da her oynayışta yeni bir mücadeleye hazırlıklı olmanız gerektiği anlamına geliyor.

Kısacası, Gunfire Reborn, hem tek başına hem de arkadaşlarla oynandığında keyifli bir macera sunuyor. Eğer roguelite mekaniklerini seviyorsanız, bu oyuna mutlaka bir şans vermelisiniz. Her seferinde yeni bir şeyler keşfetmek, düşmanı alt etmek ve en güçlü build'i oluşturmak için sabırsızlanacaksınız. Oyun atmosferi ve görsel tasarımı da oldukça dikkat çekici, bu da macerayı daha da eğlenceli hale getiriyor.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, FPS, Macera, Online Oyunlar, Oyun, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 3.95 GB
  • Crack: v2022.08.30.HF2
  • Tarih: 18 Kasım 2021
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 7 İşlemci: Intel Core i5-6400 / AMD FX-8320 Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: GTX 960 / R9 280 DirectX: Sürüm 11 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 4 GB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: Intel Core i5-7500 / AMD Ryzen 5 1400 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: GTX 1060 / R9 390 DirectX: Sürüm 11 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 4 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
gunfire-reborn-ss-0-9307.jpg
gunfire-reborn-ss-1-22c6.jpg
gunfire-reborn-ss-2-89cb.jpg
gunfire-reborn-ss-3-389a.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,238
Kullanıcılar