- İlgi Alanı
- Diğer
KuloNiku, beni ilk başta sıradan bir oyun gibi düşündürse de, içindeki derinlik ve eğlenceyle tam anlamıyla bağımlılık yapıyor. Büyükannenizin mirası olan köfte restoranını yeniden canlandırmak için kasaba halkının eksantrik siparişlerini alıp, onları en leziz yemeklerle şımartmak gerçekten harika bir deneyim. Her bir sipariş, oyuncunun yaratıcılığını konuşturmasına ve mutfaktaki becerilerini test etmesine olanak tanıyor. Üstelik, rakip şef Stella'nın Souper Starz'ı ile olan rekabet, oyunun heyecanını iki katına çıkarıyor. Bu rekabette başarılı olmak için sadece yemek yapmak yetmiyor; aynı zamanda strateji ve hız da devreye giriyor.
KuloNiku'nun en ilginç yanlarından biri de köfte dövüşleri. Bu mutfak düellolarında jüriyi etkilemek için harika yemekler hazırlamanın yanı sıra, mini oyunlarla kalabalığı coşturmak da gerekiyor. Mini oyunlar, her zaman sürprizlerle dolu ve bu sayede herkesle etkileşim kurabiliyorsunuz. Ayrıca, yeni araçlar ve malzemeler edinmek için sürekli olarak keşif yapmanız gerekiyor; bu da bir simülasyon oyunundan beklenen derinliği ve tatmin duygusunu sağlıyor.
Atmosferin sıcaklığını ve renkli karakterleri de unutmamak lazım. Her bir müşteri sadece bir sipariş vermekle kalmıyor, aynı zamanda hikayenizin bir parçası haline geliyor. Arkadaşlarınızla veya tek başınıza oynarken, bu karakterlerle olan etkileşimleriniz oyunun ruhunu besliyor. KuloNiku, hem yemek yapmanın hem de rekabet etmenin tadını çıkarabileceğiniz bir deneyim sunuyor, bu yüzden denemeden geçmeyin!
KuloNiku'nun en ilginç yanlarından biri de köfte dövüşleri. Bu mutfak düellolarında jüriyi etkilemek için harika yemekler hazırlamanın yanı sıra, mini oyunlarla kalabalığı coşturmak da gerekiyor. Mini oyunlar, her zaman sürprizlerle dolu ve bu sayede herkesle etkileşim kurabiliyorsunuz. Ayrıca, yeni araçlar ve malzemeler edinmek için sürekli olarak keşif yapmanız gerekiyor; bu da bir simülasyon oyunundan beklenen derinliği ve tatmin duygusunu sağlıyor.
Atmosferin sıcaklığını ve renkli karakterleri de unutmamak lazım. Her bir müşteri sadece bir sipariş vermekle kalmıyor, aynı zamanda hikayenizin bir parçası haline geliyor. Arkadaşlarınızla veya tek başınıza oynarken, bu karakterlerle olan etkileşimleriniz oyunun ruhunu besliyor. KuloNiku, hem yemek yapmanın hem de rekabet etmenin tadını çıkarabileceğiniz bir deneyim sunuyor, bu yüzden denemeden geçmeyin!
- Tür: Bağımsız Yapımcı, Hayatta Kalma Oyunları, Macera, Oyun, Simulasyon
- Platform: PC
- Boyut: 1.32 GB
- Crack: TENOKE
- Tarih: 7 Nisan 2026
- Dil: İngilizce
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: 10
- İşlemci: Intel i5-6600K / Ryzen 5 1600
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: GTX 1050 Ti / RX 570
- DirectX: Sürüm 10
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: Genel
- Ek Notlar: Minimum 1280×720 ekran çözünürlüğü
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: 10
- İşlemci: Intel i7-9700K / Ryzen 5 5600X
- Bellek: 16GB RAM
- Grafik: RTX 2060 / RX 6600
- DirectX: Sürüm 10
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: Genel
- Ek Notlar: Minimum 1920×1080 ekran çözünürlüğü
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.