Len’s Island

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
len-s-island-881c.jpg

Len’s Island, oynaması oldukça keyifli bir açık dünya oyunu. Kendi yolculuğunuzu şekillendirme özgürlüğü ile dolu bir dünyada, ister tek başınıza ister arkadaşlarınızla keşfe çıkmanın tadını çıkarabiliyorsunuz. Gerçekten de bu oyun, hem tek oyunculu hem de çok oyunculu deneyimi mükemmel bir dengeyle sunuyor. Özellikle çevrimiçi işbirliği modunda, 7 arkadaşla birlikte maceralara atılmak oldukça eğlenceli. Yolculuğunuzda, korkusuz bir savaşçı olabilir, yaratıcılığınızı konuşturup inşaat yapabilir veya bir çiftçi gibi toprağınızla haşır neşir olabilirsiniz. Seçimlerinizi yaparken hissettiğiniz özgürlük, oyunun en büyük artılarından biri.

Dünyayı keşfederken, becerilerinizi geliştirmek için esnek bir ilerleme sistemi mevcut. Zorluk seviyesini kendi tarzınıza göre ayarlamak da harika bir detay. Huzurlu bir keşiften, zorlu savaşlara geçiş yapabiliyor ve oyun deneyiminizi tamamen kişiselleştirebiliyorsunuz. İşçilik ve büyüleme sanatında ustalaşarak güçlü silahlar ve zırhlar oluşturabilmek, hayatta kalma mücadelesinde oldukça önemli.

Çevreden kaynak toplama ve bu kaynakları geliştirme süreci de oldukça tatmin edici. Yiyecek hazırlamak, iksir yapmak ve donanımınızı yükseltmek, sonraki büyük mücadelelere hazırlanmanızda büyük rol oynuyor. Zorlu patronları yenmek için girdiğiniz tehlikeli zindanlar, strateji ve azminizi test ediyor. Ayrıca gizli bilgileri ortaya çıkarmak ve benzersiz görevleri tamamlamak, oyunun sunduğu derinliği artırıyor. Kısaca, Len’s Island, hem hayatta kalma unsurları hem de yaratıcı yönleriyle dolu bir oyun deneyimi sunuyor ve kesinlikle denemeye değer!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Erken Erişim, Hayatta Kalma Oyunları, Macera, Online Oyunlar, Oyun, RPG
  • Platform: PC
  • Boyut: 3.56 GB
  • Crack: Online-Fix
  • Tarih: 19 Haziran 2025
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi *: Windows 7 veya üzeri (64 bit)
  • İşlemci: 2,4 Ghz Çift Çekirdekli CPU
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Grafik: 2 GB Özel Bellek
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 8 GB kullanılabilir alan
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)
  • İşlemci: 2,8 Ghz Dört Çekirdekli CPU veya daha hızlı
  • Bellek: 16GB RAM
  • Grafik: 4+ GB Ayrılmış Bellek
  • DirectX: Sürüm 11