Lost Soul Aside

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
lost-soul-aside-5761.jpg

Lost Soul Aside, beni derin hislerin içine çeken bir deneyim sundu. Oyun, bir kaybın ardından yaşanan duygusal çatışmaları ve savaşma azmini muazzam bir şekilde işliyor. Kaser’in Louisa’yı kurtarma çabası, beni sürekli olarak ekrana kilitledi. Oyun dünyası, ilk başta sıradan bir macera gibi görünse de, derinlemesine girdiğinizde karşınıza çıkan hikaye ve atmosfer gerçekten etkileyici. Düşmanlarınızla olan çatışmalar, yalnızca fiziksel bir savaş değil; aynı zamanda ruhsal bir savaş da içeriyor. Her dövüş, Kaser’in içindeki karanlıkla yüzleşmesini sağlıyor.

Döngüsel dövüş mekanikleri, akıcı ve dinamik bir tarz sunuyor. Silah ve yetenekler arasındaki geçişler oldukça tatmin edici. Özellikle düşmanları alt etmek için yaptığınız kombolar, her anı daha da heyecanlı kılıyor. Devasa bölüm sonu canavarlarıyla karşılaşmak ise tam anlamıyla bir görsel şölen. Her biri, kendine özgü stratejiler gerektiriyor ve bu da her seferinde yeni bir deneyim yaşatıyor.

Oyun içindeki bulmacalar da oldukça iyi düşünülmüş. Sadece dövüşmekle kalmıyor, aynı zamanda zihninizi de zorlayan görevlerle karşılaşıyorsunuz. Kaser’in evrendeki farklı boyutlarda geçirdiği maceralar, her seferinde yeni bir keşif duygusu yaratıyor. Lost Soul Aside, sadece bir aksiyon macera oyunu değil, aynı zamanda derin bir hikaye anlatımıyla duygusal bir yolculuk sunuyor. Eğer görsel açıdan etkileyici ve duygusal bir deneyim arıyorsanız, bu oyuna göz atmalısınız.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Aksiyon, Macera
  • Platform: PC
  • Boyut: 90.67 GB
  • Crack: v1.104
  • Tarih: 29 Ağustos 2025
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum: İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10 / Windows 11 İşlemci: Intel Core i5-10400 or AMD Ryzen 5 3600 Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1060 or AMD RX 5500 XT Depolama: 80 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: SSD Recommended.
Önerilen: İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10 / Windows 11 İşlemci: Intel i5-10400 or AMD Ryzen 5 3600 Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA RTX 2060 or AMD RX 5700 XT Depolama: 80 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: SSD Recommended.

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
lost-soul-aside-ss-0-29b4.jpg
lost-soul-aside-ss-1-6573.jpg
lost-soul-aside-ss-2-538d.jpg
lost-soul-aside-ss-3-7556.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
7,794