- İlgi Alanı
- Diğer
Moonstone Island, sizi büyülü bir dünyaya davet eden eşsiz bir açık dünya macera oyunudur. Arkadaşlar edinerek, iksirler hazırlayarak ve ruhları toplayarak simya eğitimini tamamlamak için gökyüzündeki adalarda heyecan dolu bir yolculuğa çıkmaya hazır olun![/content]
Moonstone Island, metodik olarak oluşturulmuş 100 farklı adada yeni evler inşa etme fırsatı sunuyor. İksir hazırlamak ve ruhları evcilleştirmek için mahsuller yetiştirerek, kendinize özgü bir yaşam alanı oluşturun. 300’den fazla dekorasyon seçeneği ile evinizi tamamen kişiselleştirin ve onu benzersiz kılın![/i]
Köyünüzün geleneğini sürdürerek, Aytaşı Adası’nın karanlık sırlarını ortaya çıkarmak için antik tapınakları ve tehlikeli zindanları keşfedeceksiniz. Doğa ruhlarından oluşan ekibinizle birlikte, büyülü iksirlerinizi kullanarak düşman biyomlarını fethedin ve arkadaşlarınızla birlikte unutulmaz anılar biriktirin!
Moonstone Island, metodik olarak oluşturulmuş 100 farklı adada yeni evler inşa etme fırsatı sunuyor. İksir hazırlamak ve ruhları evcilleştirmek için mahsuller yetiştirerek, kendinize özgü bir yaşam alanı oluşturun. 300’den fazla dekorasyon seçeneği ile evinizi tamamen kişiselleştirin ve onu benzersiz kılın![/i]
- Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Macera, Oyun, RPG, Simulasyon, Strateji
- Platform: PC
- Boyut: 295.83 MB
- Crack: GOLDBERG
- Tarih: 20 Eylül 2023
- Dil: İngilizce
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
- İşlemci: Intel Core i5-2300 / AMD Ryzen 3 1200
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce GTX 460 / Radeon HD 5850
- DirectX: Sürüm 12
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
- İşlemci: Intel Core i5-8400 / AMD Ryzen 7 2700X
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce GTX 1050 Ti / Radeon R9 280X
- DirectX: Sürüm 12
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.