- İlgi Alanı
- Diğer
Orebound, beni ilk andan itibaren içine çeken bir açık dünya macerası. Cüce olarak kaybolmuş bir krallığın derinliklerine dalmak ve Kor Taşı'nı bulmak için sıradağları keşfetmek gerçekten harika bir his. Oyunun atmosferi ve grafikleri, prosedürel olarak oluşturulmuş devasa voksel manzaralarıyla birleşince, her kazma darbesinde kendinizi o dünyaya kaptırıyorsunuz. Yani, dağların derinliklerine inip değerli metalleri aramak, gerçekten bağımlılık yapıcı bir deneyim.
Cüce hünerimi kullanarak madencilik yapmak ve kaynakları işlemek, hayatta kalma oyunlarından beklediğim o tatmin edici döngüyü sunuyor. Fabrikalar kurmak ve otomasyon teknolojisini keşfetmek, oyun mekaniklerinin ne kadar derin olduğunu gösteriyor. Özellikle, makineleri bir araya getirip büyük otomatik fabrikalar oluşturmak için harcadığım süre, tam anlamıyla zamanın nasıl geçtiğini unutturdu.
Bununla birlikte, her derinliğe indikçe malzemelerin nadirleşmesi, keşif hissini daha da yoğunlaştırıyor. Daha derinlere kazdıkça, sadece yeni kaynaklar değil, aynı zamanda beklenmedik düşmanlarla karşılaşma riskini de alıyorsunuz. Bu, her an tetikte olmanızı sağlıyor ve maceraya olan bağlılığınızı artırıyor. Orebound, sadece bir madencilik oyunu değil, aynı zamanda keşif ve otomasyonun mükemmel bir bileşimi. Cücelik hayallerinizi gerçekleştirmek için yapılacak çok şey var, eminim siz de benim kadar keyif alacaksınız!
Cüce hünerimi kullanarak madencilik yapmak ve kaynakları işlemek, hayatta kalma oyunlarından beklediğim o tatmin edici döngüyü sunuyor. Fabrikalar kurmak ve otomasyon teknolojisini keşfetmek, oyun mekaniklerinin ne kadar derin olduğunu gösteriyor. Özellikle, makineleri bir araya getirip büyük otomatik fabrikalar oluşturmak için harcadığım süre, tam anlamıyla zamanın nasıl geçtiğini unutturdu.
Bununla birlikte, her derinliğe indikçe malzemelerin nadirleşmesi, keşif hissini daha da yoğunlaştırıyor. Daha derinlere kazdıkça, sadece yeni kaynaklar değil, aynı zamanda beklenmedik düşmanlarla karşılaşma riskini de alıyorsunuz. Bu, her an tetikte olmanızı sağlıyor ve maceraya olan bağlılığınızı artırıyor. Orebound, sadece bir madencilik oyunu değil, aynı zamanda keşif ve otomasyonun mükemmel bir bileşimi. Cücelik hayallerinizi gerçekleştirmek için yapılacak çok şey var, eminim siz de benim kadar keyif alacaksınız!
- Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, Erken Erişim, Hayatta Kalma Oyunları, Macera, Online Oyunlar, Oyun, Simulasyon
- Platform: PC
- Boyut: 5.37 GB
- Crack: Online-Fix
- Tarih: 24 Ekim 2024
- Dil: İngilizce
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Win 10 veya üstü
- İşlemci: Intel i5 veya AMD eşdeğeri 9. nesil
- Bellek: 16GB RAM
- Grafik: 1050ti veya üstü ve AMD eşdeğeri
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 6 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: Yok
- VR Desteği: Yok
- Ek Notlar: Gereksinimler, geliştirme aşamalarına göre değişiklik gösterebilir.
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Win 10 veya üstü
- İşlemci: Intel i7 veya AMD eşdeğeri 11. nesil
- Bellek: 32 GB RAM
- Grafik Kartı: Geforce 980ti veya RX 5600 XT veya üstü
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 6 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: Yok
- VR Desteği: Yok
- Ek Notlar: Gereksinimler, geliştirme aşamalarına göre değişiklik gösterebilir.
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.