Outpost Infinity Siege

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
outpost-infinity-siege-d4ec.jpg

Outpost Infinity Siege'e ilk girdiğimde, açık dünya keşfi ve karakol inşa etme mekanikleriyle beni hemen içine çekti. Kendi karakolunu kurmak için keşfe çıkmak, kaynak toplamak ve birimleri birleştirip yükseltmek gerçekten heyecan verici. Her yeni haritanın tehlikelerle dolu olması, keşif yaparken adrenalin seviyemi yükseltiyor, bu da oyunun en keyifli yanlarından biri. Arkadaşlarımla birlikte oynamak, yani işbirliği özelliği, zorlukları birlikte aşmak için mükemmel bir fırsat sunuyor. İşbirliğine dayalı savaşlar ve Sonsuz modda hayatta kalma mücadeleleri, gerçekten eğlenceli anlar yaşatıyor.

XEN Ateşli Silahlar ise oyunun en dikkat çekici unsurlarından. Farklı protoslag niteliklerine sahip bu silahları kullanmak, her seferinde farklı bir deneyim yaşatıyor. Mermilerin performansı bile oyunu daha stratejik hale getiriyor, bu da savaş anlarını daha heyecan verici kılıyor. Her ne kadar bazen kaybetmek sinir bozucu olsa da, güçlü karakol birimlerini toplayıp tekrar denemek için sabırsızlanıyorum.

Sonuçta Outpost Infinity Siege, hem tek başına hem de arkadaşlarla oynarken sunduğu derinlik ve heyecanla beni fazlasıyla tatmin etti. Müthiş atmosferi, akıcı mekanikleri ve arkadaşlarla birlikte yaşanan mücadeleler, bu oyunu denemek için yeterli sebepler. Eğer sen de aksiyon dolu bir macera arıyorsan, kesinlikle göz atmalısın!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, FPS, Online Oyunlar, Oyun
  • Platform: PC
  • Boyut: 29.85 GB
  • Crack: TENOKE
  • Tarih: 26 Mart 2024
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MINIMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: Intel i5 9600 Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1650 / AMD Radeon RX 570 / Intel ARC A380 DirectX: Sürüm 12 Depolama: 45 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: 1080P,Low,30FPS
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: Intel i5 11600 / AMD R5-5600X Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3060 / AMD Radeon RX 6600 XT / Intel ARC A750 DirectX: Sürüm 12 Depolama: 45 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: 1080P,Mid,60FPS (SSD request)

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
outpost-infinity-siege-ss-0-4e2c.jpg
outpost-infinity-siege-ss-1-817d.jpg
outpost-infinity-siege-ss-2-b2a6.jpg
outpost-infinity-siege-ss-3-1c07.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,406