Palworld

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
palworld-7b4a.jpg

Palworld, keşif ve hayatta kalma temalı bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Gerçekten de Pals adı verilen bu sevimli yaratıklarla dolu dünyada, hem huzur içinde yaşayabilir hem de bir avcılık örgütüyle savaşa girebilirsiniz. Oyun her anında seçim yapmanız gereken zor durumlarla dolu; bazen dostlarınızı yemek zorunda kalmanız bile gerekebilir. Bu, hayatta kalmak için gerçekten acımasız bir seçim!

Pals'larınızı sadece savaşta değil, aynı zamanda tarımda ve üretimde de kullanabiliyorsunuz. Onları çiftliğinizde çalıştırabilir, hatta fabrikalarda iş gücü olarak değerlendirebilirsiniz. Gerçekten de, bir piramit inşa etmek için bir dost ordusu göndermek oldukça eğlenceli! Düşünsenize, bu sevimli yaratıklar size çeşitli görevlerde yardımcı olurken, aynı zamanda çevredeki tehlikelerle başa çıkmak için strateji geliştiriyorsunuz.

Dünya keşfi kısmı da çok keyifli; Pals'larınızı bineğiniz olarak kullanarak, karada, denizde ve gökyüzünde dolaşabiliyorsunuz. Bu, keşif yaparken farklı ortamlara kolayca geçiş yapmanızı sağlıyor. Ancak dikkatli olmalısınız, çünkü her köşede tehlikeler ve vahşi kaçak avcılar sizi bekliyor. Oyun, hayatta kalma dinamikleriyle dolu ve bu da bir oyuncu olarak gerilimi artırıyor.

Grafikler oldukça sevimli ve renkli, ama asıl önemli olan oyun mekaniği. Oynarken hissettiğiniz tatmin duygusu sizi devam etmeye teşvik ediyor. Eğer hayatta kalma ve keşif oyunlarını seviyorsanız, Palworld tam size göre! Her anı dolu dolu bir deneyim sunuyor.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Bağımsız Yapımcı, Hayatta Kalma Oyunları, Online Oyunlar, Oyun, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 32.09 GB
  • Crack: RUNE
  • Tarih: 10 Temmuz 2026
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MINIMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 or later (64-Bit) İşlemci: i5-3570K 3.4 GHz 4 Core Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GTX 1050 (2GB) DirectX: Sürüm 11 Depolama: 40 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: Internet connection required for multiplayer. SSD required.
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 or later (64-Bit) İşlemci: i9-9900K 3.6 GHz 8 Core Bellek: 32 GB RAM Ekran Kartı: GeForce RTX 2070 DirectX: Sürüm 11 Depolama: 40 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: Internet connection required for multiplayer. SSD required.

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
palworld-ss-0-2449.jpg
palworld-ss-1-dab7.jpg
palworld-ss-2-3405.jpg
palworld-ss-3-7256.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png