- İlgi Alanı
- Diğer
Paragon Hard Disk Manager 18 Business Workstation, disk yönetimi ve veri kurtarma alanında oldukça etkileyici bir araç. Özellikle Windows işletim sistemleri için tasarlanmış olan bu yazılım, kullanıcıların disklerini yönetmeleri, bölümlere ayırmaları ve kaybolan verilerini geri kazanmaları açısından büyük kolaylık sağlıyor. v18.11.0 sürümü ile birlikte, kullanıcı deneyimini daha da iyileştiren birçok yeni özellik eklenmiş. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde, karmaşık işlemler bile birkaç tıklama ile gerçekleştirilebiliyor. Verilerinizi yedeklemek istediğinizde, yapmanız gereken tek şey kurtarmak istediğiniz dosyaları seçmek. İşte bu kadar basit! Dakikalar içinde verilerinizi geri almanız mümkün.
Bu yazılım, Windows 7 SP1, 8, 8.1, 10, 11 ve çeşitli sunucu sürümleri ile tam uyumlu çalışıyor. Paragon Hard Disk Manager, yalnızca bir disk yönetim aracı olmanın ötesinde, veri güvenliğinizi sağlamak için de önemli bir yardımcı. Eğer bilgisayarınızda veri kaybı yaşamaktan korkuyorsanız, bu yazılım kesinlikle listenizde olmalı.
Bu yazılım, Windows 7 SP1, 8, 8.1, 10, 11 ve çeşitli sunucu sürümleri ile tam uyumlu çalışıyor. Paragon Hard Disk Manager, yalnızca bir disk yönetim aracı olmanın ötesinde, veri güvenliğinizi sağlamak için de önemli bir yardımcı. Eğer bilgisayarınızda veri kaybı yaşamaktan korkuyorsanız, bu yazılım kesinlikle listenizde olmalı.
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.