Phonopolis

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
phonopolis-753a.jpg

Phonopolis'i oynarken, kendimi karton bir dünyada kaybolmuş gibi hissettim. Düşünsenize, distopik bir şehirde, her şeyin hoparlörlerle kontrol edildiği, insanların otoriter bir liderin emirlerine uyarak yaşadığı bir ortam var. Felix, genç bir çöpçü olarak bu sistemin çarklarını bozma görevini üstleniyor ve bu süreçte karşımıza çıkan bulmacalar gerçekten harika. Hoparlörlerin gücünü kullanarak diğer karakterlerle etkileşimde bulunmak ve bu sayede ilerlemek, oyunun en keyifli yanlarından biri. Mekanikler o kadar iyi entegre edilmiş ki, bulmacalar hiç sıkıcı hissettirmiyor; aksine, her biri farklı bir zorluk sunarak sizi düşünmeye sevk ediyor.

Atmosfer ise bir başka güzellik! Kartondan yapılmış bir şehri keşfederken görselliğin ne kadar etkileyici olduğunu fark ediyorsunuz. Phonopolis, Karel Čapek ve Orwell'in etkilerini harika bir şekilde harmanlayarak, sosyal manipülasyon ve bireycilik temalarını eğlenceli bir dille ele alıyor. Hani derler ya, "bir distopyada bile umut olabilir" işte bu oyunda o umudu çok güzel hissediyorsunuz. Felix’in hikayesi hem ilginç hem de düşündürücü.

Eğer bulmaca çözmeyi seviyorsanız, Phonopolis tam size göre. Kendinizi sıradan bir çöpçüden, bir kahramana dönüştürme yolculuğuna çıkarken, oyun dünyasıyla olan etkileşiminiz de oldukça tatmin edici. Hem eğlenceli hem de düşündürücü bir macera arıyorsanız, bu oyunu kesinlikle denemelisiniz! Oynarken sıkılmak mümkün değil, her köşe başında yeni sürprizler ve keşifler sizi bekliyor.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, Macera, Oyun, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 9.19 GB
  • Crack: v1.0.4.6.8
  • Tarih: 20 Mayıs 2026
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi *: Windows 7 (64 bit) veya daha iyisi
  • İşlemci: 2 GHz Intel i5 veya daha iyisi