- İlgi Alanı
- Diğer
PowerWash Simulator ile temizlik dünyasına adım atarken, bir yandan işinizi büyütmeye çalışacak diğer yandan da eğlenceli bir simülasyon deneyimi yaşayacaksınız. Oyuncular, elektrikli yıkayıcılarıyla çeşitli mekanları temizleyerek müşteri memnuniyetini artırmaya çalışıyor. Yetişkin veya genç karakter seçimi ile başlayarak, farklı görevler üstlenip temizlik işlerinizi profesyonel bir şekilde gerçekleştiriyorsunuz. Oyun, temizlik sürecini oldukça eğlenceli hale getiriyor ve her bir görev, sizi daha iyi bir yıkayıcı olma yolunda ilerletiyor.
Geliştirme ve seviye atlama unsurları sayesinde, yıkayıcınızı güçlendirerek daha zorlu görevlerin üstesinden gelebiliyorsunuz. Oyun, sadece görsel olarak değil, mekanikleriyle de kullanıcıyı tatmin ediyor. Temizlik yaparken aldığınız keyif ve elde ettiğiniz sonuçlar, PowerWash Simulator'ı sıradan bir simülasyon oyunu olmaktan çıkarıyor. Eğer temizlik işlerine meraklıysanız veya sıradan bir simülasyon deneyimi arıyorsanız, bu oyun kesinlikle denemeye değer. Gerekli sistem gereksinimleri ise, Windows 8 ve üzeri bir işletim sistemi ile Intel i5 760 veya AMD Phenom işlemcisi ve NVIDIA 760 GTX veya AMD R7 ekran kartı gerektiriyor.
Geliştirme ve seviye atlama unsurları sayesinde, yıkayıcınızı güçlendirerek daha zorlu görevlerin üstesinden gelebiliyorsunuz. Oyun, sadece görsel olarak değil, mekanikleriyle de kullanıcıyı tatmin ediyor. Temizlik yaparken aldığınız keyif ve elde ettiğiniz sonuçlar, PowerWash Simulator'ı sıradan bir simülasyon oyunu olmaktan çıkarıyor. Eğer temizlik işlerine meraklıysanız veya sıradan bir simülasyon deneyimi arıyorsanız, bu oyun kesinlikle denemeye değer. Gerekli sistem gereksinimleri ise, Windows 8 ve üzeri bir işletim sistemi ile Intel i5 760 veya AMD Phenom işlemcisi ve NVIDIA 760 GTX veya AMD R7 ekran kartı gerektiriyor.
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.