- İlgi Alanı
- Diğer
Ravenswatch, beni ilk andan itibaren içine çeken bir oyun deneyimi sundu. Gerçek zamanlı savaşların yoğunluğu, her anı heyecan dolu kılıyor. Tek başına veya arkadaşlarınla dört kişiye kadar oynayabileceğin bu roguelike aksiyon oyunu, Curse of the Dead Gods’un ardından Passtech’in ne kadar yaratıcı olduğunu bir kez daha kanıtlıyor. Her denemede farklı kahramanlar denemek ve rastgele oluşturulmuş haritaları keşfetmek, oyunun tekrar oynanabilirliğini müthiş bir seviyeye taşıyor.
Hikaye atmosferi de bir o kadar etkileyici. Reverie dünyasında, eski halk öykülerinin ve efsanelerin karanlık ve fantezisel bir yorumu var. Üç Küçük Domuzcuk’tan İskandinav mitolojisine kadar pek çok referansla dolu bu evrende kaybolmak gerçekten büyüleyici. Oyun, sadece savaşlarla değil, aynı zamanda derin bir öykü anlatımıyla da sizi sarmalıyor. Hangi karakteri seçeceğin, hangi yetenekleri geliştireceğin ve hangi stratejiyi izleyeceğin tamamen sana kalmış; bu da her oyun seansı için yeni bir deneyim sunuyor.
Savaş mekanikleri ise adeta bir dans gibi. Ekibinle birlikte hareket ettiğinde ve birbirinizle uyum içinde olduğunuzda, düşmanlar üzerinde kurduğunuz dominasyon hissi muazzam. Gücünü artırmak için hem bireysel yeteneklerini hem de ekip arkadaşlarınla olan sinerjiyi kullanmak gerekiyor. Kısacası, Ravenswatch’ta her an karar vermek zorundasın ve bu da oyunu sürekli dinamik tutuyor. Eğer aksiyon dolu, tekrar oynanabilirliği yüksek ve derin bir hikaye arıyorsan, kesinlikle denemelisin.
Hikaye atmosferi de bir o kadar etkileyici. Reverie dünyasında, eski halk öykülerinin ve efsanelerin karanlık ve fantezisel bir yorumu var. Üç Küçük Domuzcuk’tan İskandinav mitolojisine kadar pek çok referansla dolu bu evrende kaybolmak gerçekten büyüleyici. Oyun, sadece savaşlarla değil, aynı zamanda derin bir öykü anlatımıyla da sizi sarmalıyor. Hangi karakteri seçeceğin, hangi yetenekleri geliştireceğin ve hangi stratejiyi izleyeceğin tamamen sana kalmış; bu da her oyun seansı için yeni bir deneyim sunuyor.
Savaş mekanikleri ise adeta bir dans gibi. Ekibinle birlikte hareket ettiğinde ve birbirinizle uyum içinde olduğunuzda, düşmanlar üzerinde kurduğunuz dominasyon hissi muazzam. Gücünü artırmak için hem bireysel yeteneklerini hem de ekip arkadaşlarınla olan sinerjiyi kullanmak gerekiyor. Kısacası, Ravenswatch’ta her an karar vermek zorundasın ve bu da oyunu sürekli dinamik tutuyor. Eğer aksiyon dolu, tekrar oynanabilirliği yüksek ve derin bir hikaye arıyorsan, kesinlikle denemelisin.
- Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Erken Erişim, Macera, Oyun
- Platform: PC
- Boyut: 3.73 GB
- Crack: v20260709
- Tarih: 6 Nisan 2023
- Dil: İngilizce
MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 x64 (Version 1909 or newer) İşlemci: Intel Core i5-4670K (4 * 3400) / AMD FX-8350 (4 * 4000) Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GTX 660 (2048 MB) / Radeon HD 7870 (2048 MB) DirectX: Sürüm 12 Depolama: 3 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: Steam Account necessary. Please note that these informations aren’t final and may be subject to change until the launch of the game.
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 x64 (Version 1909 or newer) İşlemci: Intel Core i7-6700K (4 * 4000) / AMD Ryzen 5 1500X (4 * 3500) Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GTX 970 (2048 MB) / Radeon R9 Fury (4096 MB) DirectX: Sürüm 12 Depolama: 3 GB kullanılabilir alan
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.