Rogue Point

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
rogue-point-e08e.jpg

Rogue Point, kurumsal savaşın ortasında kalan bir ekibin hikayesini benzersiz bir bakış açısıyla sunuyor. MERX uygulamasıyla donatılmış düşmanlar, sıradan bir çatışmayı hiç de sıradan olmayan bir hale getiriyor. Oyun, sadece bir FPS değil, aynı zamanda strateji unsurlarını da barındırıyor. Her görevde, ekibinizi oluşturmak, bilgi toplamak ve dinamik savaş taktiklerini uygulamak zorundasınız. Hadi biraz daha derinlemesine bakalım.

Her harita, oyun içi tasarım sistemi sayesinde sürekli değişiyor. Bu, her seferinde yeni stratejiler geliştirmenizi ve her görevde taze bir heyecan yaşamanızı sağlıyor. Havaalanı, alışveriş merkezi veya ofis gibi farklı yerlerde savaşmak, her birinin sunduğu zorluklarla başa çıkma gerekliliği, oyunun tadını daha da artırıyor. Özellikle Berserker gibi kaos yaratan düşmanlarla karşılaşmak, planınızı alt üst etme potansiyeline sahip, bu da çatışmaları daha da heyecanlı hale getiriyor.

Oyun, arkadaşlarınızla birlikte oynarken gerçekten eğlenceli bir deneyim sunuyor. Ekibinizin sınırlarını zorlayarak, düşman paralı askerleriyle başa çıkmak için becerilerinizi geliştirmeniz gerekiyor. MERX sınıflarının kendine has yapay zeka oyun tarzları, her karşılaşmanızı farklı kılıyor. Her birinin etkisi, savaşın dinamiklerini oldukça değiştiriyor ve bu da sizi sürekli tetikte tutuyor.

Sonuç olarak, Rogue Point’in sunduğu patlayıcı aksiyon, stratejik düşünmeyi ve takım oyununu bir araya getiriyor. Eğer taktiksel FPS’lerden hoşlanıyorsanız, bu oyun tam size göre. Hadi, ekibinizi kurun ve düşmanlarınıza meydan okuyun!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Erken Erişim, FPS, Oyun, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 8.66 GB
  • Crack: v0.5.0
  • Tarih: 12 Şubat 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:Minimum:64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirirİşletim Sistemi: Windows 10 64 bitİşlemci: Intel Core i7-8700k / AMD Ryzen 5 2600Bellek: 8 GB RAMGrafik Kartı: Nvidia GeForce GTX 960 4 GB / AMD Radeon RX 580DirectX: Sürüm 11Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
Önerilen:Önerilen: 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit İşlemci: Intel Core i7-8700k / AMD Ryzen 5 3600 Bellek: 16 GB RAM Grafik: Nvidia GeForce GTX 1650 / AMD Radeon RX 5500 XTDirectX: Sürüm 11 Depolama: 10 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
rogue-point-ss-0-2008.jpg
rogue-point-ss-1-1d02.jpg
rogue-point-ss-2-4ae0.jpg
rogue-point-ss-3-9b7b.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,563
Kullanıcılar