Scale the Depths

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
scale-the-depths-e820.jpg

Scale the Depths, balık tutma simülasyonunu bir üst seviyeye taşıyan bir deneyim sunuyor. Oltanızı nehrin derinliklerine atarken, yalnızca balıkları değil, aynı zamanda efsaneleri ve tuhaf yaratıkları da avlayacaksınız. Loch Ness’in gizemli sularından, Point Nemo’nun derinliklerine kadar dört farklı balık tutma noktasını keşfetmek, her seferinde yeni bir macera demek. Her bir konum, kendi atmosferi ve çevresiyle tam bir görsel şölen sunuyor. Dikkatli bir şekilde ölçeklendirdikçe, hem avınızın büyüklüğü artıyor hem de kazandığınız parayla daha iyi donanımlar alıp daha derinlere inme fırsatını yakalıyorsunuz.

Ama işin sadece balık tutmakla kalmadığını söylemeliyim. Her müşteri, kişiliği ve favori balığıyla kendi hikayesini taşıyor ve doğru avı yaparak onları mutlu etmek, oyunun en keyifli yanlarından biri. Kimi zaman bir su samuru, kimi zaman da bir aksolotl için doğru avı seçmek, hem strateji hem de yaratıcılık gerektiriyor. İyi hizmet verirseniz cömert bahşişler kazanmanız an meselesi; ama kötü hizmette bulunursanız, müşterilerinizin fikirleriyle başınızı ağrıtabilirsiniz.

Balık tutma deneyiminiz derinleştikçe, altında yatan sırlar ve bulmacalarla karşılaşmak kaçınılmaz. Normal bir balık tutma oyunu gibi görünse de, Scale the Depths sizi alıştığınız kalıpların çok ötesine sürüklüyor. Her yeni seviyede, yalnızca daha derin suya inmekle kalmıyor, aynı zamanda daha fazla tuhaflık ve efsaneyle karşılaşıyorsunuz. Eğlenceli bir simülasyon arıyorsanız, bu oyun tam size göre. Oltanızı hazırlayın; çünkü bu derinliklerde sizi bekleyen pek çok sürpriz var!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Bağımsız Yapımcı, Oyun, Simulasyon
  • Platform: PC
  • Boyut: 191.76 MB
  • Crack: GOLDBERG
  • Tarih: 28 Mayıs 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: 2 GHz İşlemci