- İlgi Alanı
- Diğer
Sengoku Dynasty, açık dünya RYO ve simülasyon türlerini harmanlayarak feodal Japonya'nın zorlayıcı dönemlerinde bir hayat kurmanızı sağlıyor. Oyun, hem tek kişilik hem de çok oyunculu modda, seni kendi köyünü inşa etmeye ve hanedanlığını yönetmeye davet ediyor. Bir lider olarak, kıtlık ve savaşın izlerini taşıyan bir dünyada hayatta kalmak için kaynak toplamaktan avlanmaya, tarım yapmaktan düşmanlarla savaşa kadar pek çok aktivite seni bekliyor. Her adımında, doğanın güzelliklerini keşfederken aynı zamanda kadim ritüellerle de etkileşimde bulunmak oldukça keyifli.
Oynarken, hem birinci hem de üçüncü şahıs bakış açısı arasında geçiş yapabilmek, deneyimi daha da derinleştiriyor. Kendi köyünü inşa ettiğinde, her bir yapı senin hikayenin bir parçası haline geliyor. Düşmanlarla mücadele ederken gerçekten bir strateji oluşturmak zorundasın; çünkü her karşılaşma, senin liderlik becerilerini test ediyor. Ayrıca, zanaatkar veya keşiş olmayı seçmek gibi seçenekler, oyunun çeşitliliğini artırıyor ve her seferinde farklı bir deneyim sunuyor.
Grafikler oldukça etkileyici ve atmosfer, seni hemen içine çekiyor. Feodal Japonya'nın tarihi dokusunu hissedebiliyor, her köşede yeni bir hikaye keşfetme arzusu duyuyorsun. Eğer hem hayatta kalma hem de yönetim unsurlarını bir arada arıyorsan, Sengoku Dynasty kesinlikle göze çarpan bir seçenek. Arkadaşlarınla birlikte bu dünyayı keşfetmek, sana unutulmaz anlar yaşatacak. Her ne kadar biraz strateji gerektirse de, eğlencesi bir o kadar fazla. Hadi, bu destanı birlikte yazalım!
Oynarken, hem birinci hem de üçüncü şahıs bakış açısı arasında geçiş yapabilmek, deneyimi daha da derinleştiriyor. Kendi köyünü inşa ettiğinde, her bir yapı senin hikayenin bir parçası haline geliyor. Düşmanlarla mücadele ederken gerçekten bir strateji oluşturmak zorundasın; çünkü her karşılaşma, senin liderlik becerilerini test ediyor. Ayrıca, zanaatkar veya keşiş olmayı seçmek gibi seçenekler, oyunun çeşitliliğini artırıyor ve her seferinde farklı bir deneyim sunuyor.
Grafikler oldukça etkileyici ve atmosfer, seni hemen içine çekiyor. Feodal Japonya'nın tarihi dokusunu hissedebiliyor, her köşede yeni bir hikaye keşfetme arzusu duyuyorsun. Eğer hem hayatta kalma hem de yönetim unsurlarını bir arada arıyorsan, Sengoku Dynasty kesinlikle göze çarpan bir seçenek. Arkadaşlarınla birlikte bu dünyayı keşfetmek, sana unutulmaz anlar yaşatacak. Her ne kadar biraz strateji gerektirse de, eğlencesi bir o kadar fazla. Hadi, bu destanı birlikte yazalım!
- Tür: Açık Dünya Oyunları, Erken Erişim, Macera, Simulasyon, Türkçe Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 22.33 GB
- Crack: v1.2.2.1
- Tarih: 10 Ağustos 2023
- Dil: Türkçe
MİNİMUM: İşletim Sistemi: Windows 10 (x64) İşlemci: Intel Core i5-8400, AMD Ryzen 5 2600 Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1650, 4 GB or AMD Radeon RX 570, 4 GB or Intel Arc A750, 8 GB DirectX: Sürüm 12 Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN: İşletim Sistemi: Windows 10 (x64) İşlemci: Intel Core i5-12600K or AMD Ryzen 5 7600X Bellek: 24 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3060 TI, 8 GB or AMD Radeon RX 6700 XT, 16 GB DirectX: Sürüm 12 Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.