Solarpunk

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
solarpunk-ed94.jpg

Solarpunk, hem tek başınıza hem de arkadaşlarınızla birlikte keyifli bir deneyim sunan bir oyun. Kendi zeplininizle binalar inşa edebilir, yiyecek yetiştirebilir ve uzak adaları keşfedebilirsiniz. Bu oyun, sizi kendi hayal gücünüzü kullanmaya teşvik ediyor. İster deniz kenarında bir malikaneniz olsun, ister yüksek dağların zirvesinde bir üs; her şey sizin yaratıcılığınıza bağlı. Oynarken, inşa ettiğiniz alanın her köşesine kendi tarzınızı yansıtma özgürlüğüne sahipsiniz, böylece adanızı gerçek bir ev gibi hissettirebilirsiniz.

Güneş ışığı, rüzgar ve su gibi doğal kaynakları kullanarak enerji sistemleri oluşturmak, oyunun önemli bir parçası. Hava koşullarına bağlı olarak enerji üretimini planlamak zorundasınız. Bu mekanik derinlik, oyunculara stratejik düşünme imkanı sunuyor. Enerjinizi pillerde depolayarak, üssünüzün sürekli çalışmasını sağlamak için kablosuz gücü kullanabilirsiniz. Bu, oyun sırasında kaynak yönetimini daha da ilgi çekici hale getiriyor.

Oyun, çok oyunculu moduyla da dikkat çekiyor. Her oyuncunun kendi envanteri var ve bu da birlikte inşa etme veya gökyüzünde kendi köşenizi yaratma seçenekleri sunuyor. Arkadaşlarınızla birlikte oynamanın getirdiği sosyal etkileşim, oyunun zevkini kat kat artırıyor. Üstelik, hayvanlarla birlikte yaşamak ve tarım yapmak gibi unsurlar, sadece bir oyun değil, aynı zamanda bir yaşam simülasyonu deneyimi sunuyor.

Son olarak, otomasyon ve kaynak toplama unsurlarıyla görevlerinizi kolaylaştırabilirsiniz. Nakliye dronları kullanarak, kaynak toplama işlemini hızlandırabilir ve daha fazla keşif yapma fırsatı bulabilirsiniz. Her oyuncunun kendi hava gemisini inşa etmesi gerektiği düşünülürse, bu oyun sadece yaratıcılığınızı değil, aynı zamanda stratejik düşünme becerilerinizi de test ediyor.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Bağımsız Yapımcı, Hayatta Kalma Oyunları, Macera, Oyun, Simulasyon, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 817.88 MB
  • Crack: GOLDBERG
  • Tarih: 8 Haziran 2026
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10/11 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i5-8400 / AMD Ryzen 5 2600
  • Bellek: 6 GB RAM
  • Grafik: GeForce GTX 1660 6GB | RX 5500 XT 6 GB