- İlgi Alanı
- Diğer
Starsand Island, beni gerçekten içine çeken bir deneyim sundu. Okyanusun kollarında kaybolmuş, adanın sıcak atmosferinde kaybolmuş gibi hissediyorsun. Kapibaralar, kediler ve köpeklerle dolu bu cennette, rahat bir yaşam sürmek harika. Ayışığı Ormanı'nın gizemlerini keşfederken, bir yandan da bol bol avlanmak ve adanın doğal güzelliklerini keşfetmek mümkün. Sadece dinlenip manzaranın tadını çıkarmak bile ruhu dinlendiriyor.
Çiftçilik mekanikleri ve hayvanlarla etkileşim gerçekten sevimlilik katıyor. Tropikal meyve ve sebzeleri yetiştirirken, sevimli hayvanlarla arkadaşlık kurmak, oyunun huzurlu yanlarını pekiştiriyor. Kendi kırsal villanı yaratmak ve bahçeyi süslemek, yaratıcılığı ortaya çıkarıyor. Her köşede bir keşif var, adanın her yeri seni çağırıyor.
Araçlar sayesinde adanın güzelliklerini keşfetmek de bir diğer eğlence kaynağı. Longboard ile kumsallarda kayarken veya retro scooter ile ormanlardan geçerken hissettiğim özgürlük müthişti. Yelken açıp diğer adaları keşfetmek ise maceranıza heyecan katıyor. Ayrıca adalılarla kurulan dostluklar ve hikayeler, bu oyunu daha da sıcak hale getiriyor.
Gizli hazineler ve antik kalıntılar peşinde koşarken adanın derinliklerine inmekte ayrı bir tat var. Her keşif, seni daha fazla meraklandırıyor ve her yeni gün, adada seni bekleyen sürprizlerle dolu. Starsand Island, açık dünya oyunları arasında kendine özgü bir yer edinecek gibi görünüyor!
Çiftçilik mekanikleri ve hayvanlarla etkileşim gerçekten sevimlilik katıyor. Tropikal meyve ve sebzeleri yetiştirirken, sevimli hayvanlarla arkadaşlık kurmak, oyunun huzurlu yanlarını pekiştiriyor. Kendi kırsal villanı yaratmak ve bahçeyi süslemek, yaratıcılığı ortaya çıkarıyor. Her köşede bir keşif var, adanın her yeri seni çağırıyor.
Araçlar sayesinde adanın güzelliklerini keşfetmek de bir diğer eğlence kaynağı. Longboard ile kumsallarda kayarken veya retro scooter ile ormanlardan geçerken hissettiğim özgürlük müthişti. Yelken açıp diğer adaları keşfetmek ise maceranıza heyecan katıyor. Ayrıca adalılarla kurulan dostluklar ve hikayeler, bu oyunu daha da sıcak hale getiriyor.
Gizli hazineler ve antik kalıntılar peşinde koşarken adanın derinliklerine inmekte ayrı bir tat var. Her keşif, seni daha fazla meraklandırıyor ve her yeni gün, adada seni bekleyen sürprizlerle dolu. Starsand Island, açık dünya oyunları arasında kendine özgü bir yer edinecek gibi görünüyor!
- Tür: Açık Dünya Oyunları, Bağımsız Yapımcı, Erken Erişim, Hayatta Kalma Oyunları, Oyun, Platform, RPG, Simulasyon
- Platform: PC
- Boyut: 7.92 GB
- Crack: v1.0.0.12112.207575
- Tarih: 11 Şubat 2026
- Dil: İngilizce
Minimum:Minimum: 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 veya üzeri İşlemci: Intel i3-2120 veya benzeri Bellek: 8 GB RAM Grafik: NVIDIA GeForce GTX 650 veya benzeri DirectX: Sürüm 11 Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
Önerilen:Önerilen:64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirirİşletim Sistemi: Windows 10 veya üzeriİşlemci: Intel i7-8700K veya benzeriBellek: 16 GB RAMGrafik Kartı: NVIDIA GeForce RTX 2060 veya benzeriDirectX: Sürüm 11Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısıDepolama: 20 GB kullanılabilir alan
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.