- İlgi Alanı
- Diğer
Street Fighter 6'yı oynadığımda, eski günleri hatırladım ama bu sefer her şey çok daha taze ve heyecan verici. 18 karakterin her biri, hem görsel olarak hem de oynanış açısından gerçekten dikkat çekici bir yeniden tasarıma sahip. Ryu ve Chun-Li gibi efsanelerle birlikte, Jamie ve Kimberly gibi yeni favoriler de mevcut. Her bir dövüşçünün kendine has yetenekleri, karakterlerin arasındaki dengeyi mükemmel bir şekilde sağlıyor. Oyun, Capcom'un RE ENGINE'ı sayesinde akıcılığı ve görsel kalitesi ile göz dolduruyor.
Dövüş mekanikleri de oldukça başarılı. Klasik, Modern ve Dinamik kontrollerle, her seviyeden oyuncunun kendine uygun bir stil bulması çok kolay. Özellikle Drive Gauge sistemi, dövüş sırasında stratejik düşünmeyi teşvik ediyor; bu da her maçın heyecanını artırıyor. Ayrıca, gerçek zamanlı yorum özelliğiyle, yaptığınız hamlelerin altında yatan taktikleri anlamak çok daha kolay hale geliyor. Yani, sadece rakibinize karşı değil, aynı zamanda kendi oyun tarzınıza karşı da bir farkındalık kazanıyorsunuz.
Dünya Turu modu ise beni gerçekten içine çekti. Kendi avatarımla Metro City'yi keşfetmek ve ustalarla tanışarak yeni teknikler öğrenmek çok keyifliydi. Tek oyunculu bir hikaye modunun bu kadar eğlenceli olabileceğini tahmin etmemiştim. Oyun, hem dövüş pratiği yapmak hem de hikaye içinde kaybolmak için müthiş bir fırsat sunuyor.
Son olarak, Savaş Merkezi, oyuncuların bir araya gelip etkileşimde bulunabileceği harika bir alan. Burada arkadaşlarınızla vakit geçirebilir, diğer oyuncularla dövüşüp, stratejiler geliştirebilirsiniz. Street Fighter 6, eski ruhunu korurken, yenilikleriyle de dikkat çekiyor. Eğer dövüş oyunlarına ilginiz varsa, bu oyunu kaçırmamanız gereken bir deneyim olarak görüyorum.
Dövüş mekanikleri de oldukça başarılı. Klasik, Modern ve Dinamik kontrollerle, her seviyeden oyuncunun kendine uygun bir stil bulması çok kolay. Özellikle Drive Gauge sistemi, dövüş sırasında stratejik düşünmeyi teşvik ediyor; bu da her maçın heyecanını artırıyor. Ayrıca, gerçek zamanlı yorum özelliğiyle, yaptığınız hamlelerin altında yatan taktikleri anlamak çok daha kolay hale geliyor. Yani, sadece rakibinize karşı değil, aynı zamanda kendi oyun tarzınıza karşı da bir farkındalık kazanıyorsunuz.
Dünya Turu modu ise beni gerçekten içine çekti. Kendi avatarımla Metro City'yi keşfetmek ve ustalarla tanışarak yeni teknikler öğrenmek çok keyifliydi. Tek oyunculu bir hikaye modunun bu kadar eğlenceli olabileceğini tahmin etmemiştim. Oyun, hem dövüş pratiği yapmak hem de hikaye içinde kaybolmak için müthiş bir fırsat sunuyor.
Son olarak, Savaş Merkezi, oyuncuların bir araya gelip etkileşimde bulunabileceği harika bir alan. Burada arkadaşlarınızla vakit geçirebilir, diğer oyuncularla dövüşüp, stratejiler geliştirebilirsiniz. Street Fighter 6, eski ruhunu korurken, yenilikleriyle de dikkat çekiyor. Eğer dövüş oyunlarına ilginiz varsa, bu oyunu kaçırmamanız gereken bir deneyim olarak görüyorum.
- Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Dövüş, Macera, Oyun, RPG, Spor, Strateji
- Platform: PC
- Boyut: 97.73 GB
- Crack: Hypervisor
- Tarih: 1 Haziran 2023
- Dil: İngilizce
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit gereklidir)
- İşlemci: Intel Core i5-7500 / AMD Ryzen 3 1200
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: GTX1060 (VRAM 6GB) / Radeon RX 580 (VRAM 4GB)
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 60 GB kullanılabilir alan
- Ek Notlar: – Yoğun grafikli sahnelerde kare hızı düşebilir. – Sonraki her güncelleme için ek depolama alanı gerekir.
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)/Windows 11 (64 bit)
- İşlemci: Intel Core i7 8700 / AMD Ryzen 5 3600
- Bellek: 16GB RAM
- Ekran Kartı: RTX2070 / Radeon RX 5700XT
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 60 GB kullanılabilir alan
- Ek Notlar: – Yoğun grafikli sahnelerde kare hızı düşebilir. – Sonraki her güncelleme için ek depolama alanı gerekir.
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.