The Hidden Scrolls

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
the-hidden-scrolls-fce6.jpg

The Hidden Scrolls tamamen içine çeken bir dünya sunuyor. Sisle kaplı dağlar, terk edilmiş bambu yolları ve gizemli antik kalıntılar arasında kaybolmak gerçekten de bir macera. Her bölge, keşfedilmeyi bekleyen sırlarla dolu ve bu, seni sürekli olarak daha fazlasını aramaya itiyor. Oyun, sadece görsel atmosfer değil, aynı zamanda derin bir hikaye anlatımıyla da dikkat çekiyor. Bütün bu unsurlar, oyuncunun merakını canlı tutmak için harika bir şekilde harmanlanmış.

Canavarlarla, haydutlarla ve kaybolmuş ruhlarla dolu bu dünyada, savaş mekanikleri gerçekten etkileyici. Sadece taktiklerini düşünmekle kalmıyorsun, aynı zamanda ekibinin ruh halini de göz önünde bulundurmalısın. Düşen karakterlerin kalıcı ölümü ve arkadaşlarını kurtarma kararı gibi anlar, seni gerçekten duygusal olarak etkileyebiliyor. Her savaşta strateji oluşturmak ve karakterlerin zihin durumunu yönetmek, oyunun derinliğini artırıyor. Yani sırf şık saldırılar yapmakla kalmıyorsun, aynı zamanda duygusal bir bağ kuruyorsun.

Hizmetlileri 13 farklı sınıfta birleştirmek ve ekip oluşturmak da başlı başına bir zevk. Her biri farklı yeteneklere sahip, dolayısıyla birbirleriyle oluşturduğun sinerjilerle gerçek anlamda farklı oyun tarzları geliştirmek elinde. 60’tan fazla canavarla karşılaşırken, her seferinde yeni bir strateji geliştirmek zorunda kalıyorsun. Bu da her keşif gezisini taze ve heyecan verici kılıyor.

Şehre geri döndüğünde, ekibini güçlendirmek için binalar inşa etmek ve yetenekleri geliştirmek ise oyunun bir diğer keyifli kısmı. Efsanevi figürlerle çalışmak ve karakterlerini daha da güçlendirmek için ritüeller yapmak, seni sürekli olarak ilerlemeye teşvik ediyor. Bu oyun, hem keşif hem de strateji unsurlarını harmanlayarak, oyunculara tatmin edici bir deneyim sunuyor.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Bağımsız Yapımcı, Oyun, Platform, RPG, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 1.79 GB
  • Crack: TENOKE
  • Tarih: 15 Temmuz 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel i5 4-Nesil