Total War Warhammer 3 İndir – Full PC + Türkçe

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
total-war-warhammer-3-indir-full-pc-turkce-galeri-0-8ab6.jpg

Total War: Warhammer 3 gerçekten de serinin en heyecan verici oyunlarından biri. Kaos diyarlarında geçen bu yeni macera, muazzam görselleri ve derin stratejik unsurları ile oyuncuların dikkatini çekiyor. Savaşlar, her zamanki gibi büyük ve yıkıcı; ama bu sefer, sadece düşmanları alt etmekle kalmıyorsun, aynı zamanda onları kendi tarafına çekme şansına da sahip oluyorsun. Bu, savaşların seyrini tamamen değiştirebilecek bir mekanik ve ben bunu çok sevdim. Hızlı düşünmen ve doğru kararlar vermen gereken anlar, gerçekten strateji oyunlarının ruhunu yansıtıyor. İyi bir lider olmanın bedelini, düşmanlarını nasıl yönlendirdiğin belirliyor.

Oyun, grafiksel olarak da göz alıcı bir deneyim sunuyor. Ekran kartı olarak Nvidia GTX 900 veya AMD RX 400 serisi yeterli, ancak görselliğin tadını çıkarmak için daha üst düzey bir donanım öneriyorum. Total War: Warhammer 3’te 120 GB depolama alanı ve 6 GB RAM ile akıcı bir deneyim yaşayabilirsin. Her savaşta aldığın kararlar ve yönlendirdiğin ordular, seni her seferinde farklı bir deneyimle karşılıyor. Eğer strateji ve aksiyonu bir arada seviyorsan, bu oyun tam senlik! İyi oyunlar!

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
  • Windows 7/10/x64-bit
  • Nvidia GTX 900 / AMD RX 400 Series / Intel Iris XE ++ Ekran Kartı
  • Bellek vb 6 GB ++ RAM
  • 120 GB Depo ++ vb Alanı
  • DX 11 ++

🖼️ OYUN/PROGRAM GÖRSELLERİ
total-war-warhammer-3-indir-full-pc-turkce-galeri-1-03f9.jpg
total-war-warhammer-3-indir-full-pc-turkce-galeri-2-a3f8.jpg
total-war-warhammer-3-indir-full-pc-turkce-galeri-3-3b40.jpg

🎬 FRAGMAN / VİDEO