Tour de France 2026

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
tour-de-france-2026-79a0.jpg

Tour de France 2026, beni tam anlamıyla bisikletin adrenalini hissettiren bir deneyim sundu. Kavurucu güneş altında ya da yağmur altında, her etap bambaşka bir mücadeleye dönüşüyor. Kaygan yollar ve teknik inişler, reflekslerimi test etti. Hava durumu o kadar değişken ki, bir an dışarıda açık gökyüzü varken bir anda şiddetli bir yağmur başlaması, stratejimi değiştirmek zorunda kalmama neden oldu. Yağmurda, sürücülerimin çevikliği ve teknik becerileri gerçekten fark yaratıyor. Çizgileri dikkatlice kontrol etmezsen, liderliği kaybetmen an meselesi. Bu gerçekten de tam bir strateji savaşı.

Yeni lisanslı yarışların eklenmesiyle birlikte, daha kapsamlı bir takvim beni bekliyor. Özellikle Umman’daki yoğun ısı altında yapılacak Maskat Klasik, güçlü sürücüleri ortaya çıkaracak. Bittim, çatır çatır yarışırken %10’a varan tırmanışlarla başa çıkmak zorundaydım. Çamurlu Paris-Tours yollarında liderliği ele geçirmek için bireysel becerilerimi sonuna kadar zorladım. Bitiş çizgisine ulaşmak için bisiklet kullanma ve konumlandırma becerilerim öne çıktı. Bu tarz zorlu etaptaki mücadeleler, beni gerçekten teste tabi tutuyor.

Ve takım zaman denemeleri! Barselona’daki Grand Départ, bayrak yarışına yeni bir nefes getirmiş. Takım arkadaşlarımla senkronize bir şekilde çalıyorduk ve liderimizi korumak için her şeyimizi verdik. Gerçek Tour de France ruhunu hissedebiliyorsunuz. Korunan sürücüm bitiş çizgisini geçtiğinde, onun süresi alınarak yarışın gerçek heyecanı ortaya çıkıyor. Benim gibi bisiklet tutkunları için bu oyun, sadece bir rekabet değil, aynı zamanda arkadaşlarla geçirdiğimiz keyifli anların da tadını çıkarma fırsatı sunuyor. Herkesin oynarken çok eğleneceğini düşünüyorum!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Simulasyon, Spor, Strateji, Yarış
  • Platform: PC
  • Boyut: 29.86 GB
  • Crack: Son Sürüm
  • Tarih: 4 Haziran 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5-3470 veya AMD Ryzen 3 1200
  • Bellek: 12 GB RAM
  • Grafik: NVIDIA GeForce GTX 960, 4 GB veya AMD Radeon RX 570, 4 GB veya Intel Arc A310, 4 GB
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 32 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: 1080p Düşük @ 30 FPS'nin %50'si
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 11
  • İşlemci: Intel Core i7-10700K veya AMD Ryzen 7 5800X
  • Bellek: 16GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER, 8 GB veya AMD Radeon RX 6750 XT, 12 GB
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 32 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: 1080p Yüksek @ 60 FPS'nin %87'si

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
tour-de-france-2026-ss-0-8524.jpg
tour-de-france-2026-ss-1-65e0.jpg
tour-de-france-2026-ss-2-9c72.jpg
tour-de-france-2026-ss-3-c7d1.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.