Toy Keeper

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
toy-keeper-a51f.jpg

Toy Keeper’a ilk adımınızı attığınızda, gözlerinizin önünde açılan dev oyuncak cenneti sizi hemen içine çekiyor. Renkli raflar, birbirinden ilginç oyuncaklarla dolu ve bu kaosun içinde kaybolmak yerine, onu düzenlemek için yola çıkıyorsunuz. 2.694 oyuncak, sanki oyuncakların bir isyanı varmış gibi her yere dağılmış. Göreviniz? Her şeyi ait olduğu yere geri koymak! Başlangıçta basit gibi görünse de, her rafı organize etmek ve dinozorları, robotları, bebekleri yerli yerine oturtmak hiç de kolay değil. Yine de, bu sırada kazandığınız paralarla Top Makinesi’nden alacağınız yükseltmelerle işinizi kolaylaştırmak oldukça keyifli.

Oyun mekaniği tam anlamıyla bağımsız bir yapımcının elinden çıkmış bir şirinlikte. Oyuncakları toplamak ve gruplamak, hem görsel bir şölen sunuyor hem de beyin jimnastiği yaptırıyor. Her katın kendi dinamikleri var; alt katta peluşlar, üst katta ise oyuncak araçlar. Bir süre sonra, bu küçük kaosun nasıl büyük bir düzene dönüşebileceğini görmek, oyuncunun içindeki yöneticiyi ortaya çıkarıyor. Ayrıca, köşelerde gizlenmiş sürprizleri keşfetmek, her yeni alanı açtığınızda yaşadığınız heyecanı katlıyor.

En sevimli kısmı ise, bebeğinize bakarken aynı zamanda mağazayı da yönetiyor olmanız! Bebeğinizin mutluluğu, sizin işinizi kolaylaştırıyor. Onu gülerken görmek, tüm o dağınıklığı temizlemek için yeterli bir motivasyon sağlıyor. Toy Keeper, sadece oyuncakları düzenlemek değil, aynı zamanda bir tür zen deneyimi sunuyor. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadan, oyuncakların dünyasında kaybolup gidiyorsunuz. Eğer biraz kafa dağıtmak, eğlenmek ve aynı zamanda yönetim becerilerinizi test etmek istiyorsanız, bu oyun tam size göre!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, Erken Erişim, Macera, Oyun
  • Platform: PC
  • Boyut: 224.15 MB
  • Crack: P2P
  • Tarih: 17 Temmuz 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64 Bit)
  • İşlemci: AMD FX-8320
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: MSI Radeon R7 200 Serisi
  • Depolama: 493 MB kullanılabilir alan
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10/11 (64 Bit)
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 3600
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Grafik: RTX 2060 veya üstü
  • Depolama: 493 MB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
toy-keeper-ss-0-d68e.jpg
toy-keeper-ss-1-5817.jpg
toy-keeper-ss-2-63de.jpg
toy-keeper-ss-3-d0ea.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler