- İlgi Alanı
- Diğer
TrackDayR'ı oynadığımda, bir yarış simülasyonunun ne kadar derinleşebileceğini yeniden anladım. Bu oyun, sadece basit bir hızlı yarış deneyimi sunmuyor; gerçekçi fizik sistemiyle her bisikletin sürüş dinamiklerini öyle güzel yansıtıyor ki, kendinizi gerçekten pistte hissediyorsunuz. Her aracın kendine özgü bir sürüş stili var ve bunları öğrenmek, ustalaşmak için harcadığınız zaman kesinlikle karşılığını veriyor. Pitbike'lar, ATV'ler ya da süper motosikletler; hepsinin kendine has bir hissiyatı var ve bu çeşitlilik, oyunun tadını katlıyor.
Online modda diğer oyuncularla yarışmak, tur sürelerinizi karşılaştırmak ve küresel sıralamalardaki yerinizi görmek, adrenalin seviyenizi zirveye taşıyor. Turnuvalara katılmak da ayrı bir heyecan; burada sadece yeteneklerinizi değil, aynı zamanda stratejik düşünme becerilerinizi de test ediyorsunuz. TrackDayR, bu anlamda sürekli olarak gelişen bir ortam sunuyor. Topluluğun geri bildirimleriyle şekillenen bir oyun olması, oyuncuların oyuna olan bağlılığını artırıyor.
BikeJourney modu ise işin en eğlenceli kısmı. Geleneksel pist yarışlarının ötesine geçerek, keşif yapma ve toplulukla etkileşim kurma imkanı veriyor. Bu mod, sürüş deneyimini daha sosyal bir hale getiriyor ve birlikte oynarken yaşanan anlar, gerçekten unutulmaz oluyor. TrackDayR, sadece bir oyun değil; sürüş becerilerinizi geliştirmek ve diğer oyuncularla bağlantı kurmak için harika bir fırsat sunuyor. Eğer simülasyon ve yarış oyunlarını seviyorsanız, bu deneyimi kaçırmayın!
Online modda diğer oyuncularla yarışmak, tur sürelerinizi karşılaştırmak ve küresel sıralamalardaki yerinizi görmek, adrenalin seviyenizi zirveye taşıyor. Turnuvalara katılmak da ayrı bir heyecan; burada sadece yeteneklerinizi değil, aynı zamanda stratejik düşünme becerilerinizi de test ediyorsunuz. TrackDayR, bu anlamda sürekli olarak gelişen bir ortam sunuyor. Topluluğun geri bildirimleriyle şekillenen bir oyun olması, oyuncuların oyuna olan bağlılığını artırıyor.
BikeJourney modu ise işin en eğlenceli kısmı. Geleneksel pist yarışlarının ötesine geçerek, keşif yapma ve toplulukla etkileşim kurma imkanı veriyor. Bu mod, sürüş deneyimini daha sosyal bir hale getiriyor ve birlikte oynarken yaşanan anlar, gerçekten unutulmaz oluyor. TrackDayR, sadece bir oyun değil; sürüş becerilerinizi geliştirmek ve diğer oyuncularla bağlantı kurmak için harika bir fırsat sunuyor. Eğer simülasyon ve yarış oyunlarını seviyorsanız, bu deneyimi kaçırmayın!
- Tür: Bağımsız Yapımcı, Erken Erişim, Online Oyunlar, Oyun, Simulasyon, Spor, Strateji, Yarış
- Platform: PC
- Boyut: 38.33 GB
- Crack: EARLY ACCESS
- Tarih: 17 Mart 2021
- Dil: İngilizce
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit Service Pack 1
- İşlemci: Intel Core i5-4460 veya AMD FX-8120
- Bellek: 8192 MB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia GTX 770, Radeon HD 7970
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 70 GB kullanılabilir alan
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 11 64-bit
- İşlemci: Intel Core i5-8600K veya AMD Ryzen 5 2600X
- Bellek: 16384 MB RAM
- Ekran Kartı: GeForce GTX 1070 8 GB, Radeon RX 580 8 GB
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 70 GB kullanılabilir alan
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.