Typing Farmer

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
typing-farmer-ffe0.jpg

Biliyor musun, Typing Farmer'a başlayınca içimde bir şeylerin canlandığını hissettim! Klavye ve fareyle çiftlik işlerine girmek, ilk başta sıradan gibi görünse de, bana gerçekten taze bir deneyim sundu. Her tuş vuruşu, her tıklama, sanki çiftliğin gelişimine doğrudan etki ediyormuş gibi hissettiriyor. Mahsullerinizi büyütmek için yazarken, aslında kendi rutinimi de geliştiriyorum. Bu, oyun oynamakla verimliliği birleştiren harika bir yol.

Hadi, sevimli hayvanlar, bol mahsul ve özelleştirme seçenekleriyle dolu bu dünya hakkında biraz daha derinlemesine konuşalım. Altın kazanıp yeni bitkilerin kilidini açmak gerçekten keyif verici. Çiftliğini geliştirirken, oyun içindeki görevleri takip etmek için yerleşik yapılacaklar listesi ve Pomodoro zamanlayıcısı gibi araçlar oldukça faydalı. Bu sayede hem oyun oynuyor hem de günümü daha düzenli planlayabiliyorum.

Diğer oyuncularla birlikte oynamak ise deneyimi daha da eğlenceli hale getiriyor. Çiftliklerimizi ziyaret edip hasat sevincini paylaşmak, sosyal bir bağ kurmak açısından harika. Bence bu oyun, dostlarla geçirebileceğin keyifli ve aynı zamanda öğretici bir zaman dilimi sunuyor. Eğer klavye becerilerinizi geliştirirken eğlenmek istiyorsanız, Typing Farmer tam da aradığınız oyun olabilir!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Bağımsız Yapımcı, Oyun, Simulasyon
  • Platform: PC
  • Boyut: 91.61 MB
  • Crack: GOLDBERG
  • Tarih: 19 Nisan 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • İşletim Sistemi: Win10
  • İşlemci: Uyumlu bir 64 bit işlemcide veya Çip Üzerinde Sistemde (SoC) 2 veya daha fazla çekirdekli 1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı.
  • Bellek: 200 MB RAM
  • Grafik: DirectX 9 veya üzeri ile uyumlu
  • DirectX: Sürüm 9.0
  • Depolama: 100 MB kullanılabilir alan
Önerilen:
  • İşletim Sistemi: Win10
  • İşlemci: Uyumlu bir 64 bit işlemcide veya Çip Üzerinde Sistemde (SoC) 2 veya daha fazla çekirdekli 1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı.
  • Bellek: 400 MB RAM
  • Grafik: DirectX 9 veya üzeri ile uyumlu
  • DirectX: Sürüm 9.0
  • Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 100 MB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
typing-farmer-ss-0-d5d8.jpg
typing-farmer-ss-1-6492.jpg
typing-farmer-ss-2-46c5.jpg
typing-farmer-ss-3-d72d.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png