- İlgi Alanı
- Diğer
Uptime A Cloud Provider Sim gerçekten de ilginç bir simülasyon deneyimi sunuyor. İlk başta belki sıradan bir bulut sağlayıcı yönetimi gibi gözükse de, oyun mekaniklerinin derinliği ve detayları sizi içine çekiyor. İlk adımda sunucularınızı satın alıp raflara koymakla başlıyorsunuz ve burada her şey bir tık kadar yakın. Kabloları yerleştirmek, portları bulmak ve sunucularınızı çalıştırmak, gerçek anlamda bir mühendis gibi hissettiriyor. Her detayın, donanımın nasıl çalıştığının titizlikle tasarlandığını görebiliyorsunuz.
Oyun, sizi bir bulut sağlayıcısı olarak hayatta kalmaya zorluyor. Müşterilerinizin ihtiyaçlarını karşılamak zorundasınız ve bu süreçte itibar, en önemli para biriminiz. Kötü bir gece geçirdiğinizde, kaybettiklerinizin büyüklüğü sizi gerçekten strese sokabiliyor. Kurduğunuz ağın ve sunucuların sağlığı, tamamen sizin yönetiminize bağlı. Trafik geldiğinde, simülasyonun nasıl geri adım attığını görmek, bu işin ne kadar dinamik olduğunu gösteriyor.
Gerçekten de Uptime, sadece bir oyun değil, aynı zamanda bir iş yapma simülasyonu. Kendi ellerinizle inşa ettiğiniz şirketiniz, zamanla büyüyor ve gelişiyor. Tüm bu süreçte, gerçek mühendislik ve iş yönetimi becerilerinizi test ediyor. Eğer bu tür simülasyonları seviyorsanız, Uptime kesinlikle deneyimlenmesi gereken bir oyun. Bulut dünyasında kaybolmaya hazır olun, çünkü burada her şey sizin elinizde.
Oyun, sizi bir bulut sağlayıcısı olarak hayatta kalmaya zorluyor. Müşterilerinizin ihtiyaçlarını karşılamak zorundasınız ve bu süreçte itibar, en önemli para biriminiz. Kötü bir gece geçirdiğinizde, kaybettiklerinizin büyüklüğü sizi gerçekten strese sokabiliyor. Kurduğunuz ağın ve sunucuların sağlığı, tamamen sizin yönetiminize bağlı. Trafik geldiğinde, simülasyonun nasıl geri adım attığını görmek, bu işin ne kadar dinamik olduğunu gösteriyor.
Gerçekten de Uptime, sadece bir oyun değil, aynı zamanda bir iş yapma simülasyonu. Kendi ellerinizle inşa ettiğiniz şirketiniz, zamanla büyüyor ve gelişiyor. Tüm bu süreçte, gerçek mühendislik ve iş yönetimi becerilerinizi test ediyor. Eğer bu tür simülasyonları seviyorsanız, Uptime kesinlikle deneyimlenmesi gereken bir oyun. Bulut dünyasında kaybolmaya hazır olun, çünkü burada her şey sizin elinizde.
- Tür: Açık Dünya Oyunları, Bağımsız Yapımcı, Erken Erişim, Hayatta Kalma Oyunları, Oyun, Simulasyon
- Platform: PC
- Boyut: 1.75 GB
- Crack: P2P
- Tarih: 17 Temmuz 2026
- Dil: İngilizce
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit (1909+)
- İşlemci: Dört çekirdekli — Core i5-8400 / Ryzen 3 3100
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: 4 GB VRAM, Direct3D 12 / Vulkan 1.2 – NVIDIA GTX 1650 / AMD RX 570 / Intel Arc A380
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 3 GB kullanılabilir alan
- Ek Notlar: Direct3D 12 veya Vulkan 1.2 desteğine sahip bir GPU gerektirir
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 11 64-bit
- İşlemci: 6 çekirdekli Intel Core i5 (10. nesil+) veya AMD Ryzen 5
- Bellek: 16GB RAM
- Grafik: 6-8 GB VRAM – NVIDIA RTX 2060 / RTX 3060 / AMD RX 6600
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: Vulkan özellikli GPU gereklidir. SSD önerilir.
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.