Victoria 3

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
victoria-3-bb35.jpg

Victoria 3, Paradox'un tarihsel simülasyon oyunları arasında bir başyapıt olma yolunda ilerliyor. 19. yüzyılın karmaşası içinde, kendi ideal toplumunu inşa etmek için kolları sıvamak, gerçekten heyecan verici bir deneyim sunuyor. Oyunun derinliklerine daldıkça, toplumunun içindeki çelişkileri dengelemek için attığın her adımın sonuçlarını görüyorsun. Düşün, bir yanda tarım devrimi, diğer yanda sanayi devrimi... Her seçim, seni bambaşka bir yola sürüklüyor.

Ekonomik sistemin detayları ise başka bir oyunculuk keyfi sunuyor. Endüstrini büyütmek, kârları vergilendirmek ve bu süreçte diğer uluslarla rekabet etmek; hepsi senin stratejilerine bağlı. Ucuz ham maddeler bulmak ve mamul ürünler için yeni pazarlar yaratmak, adeta bir ticaret savaşına dönüşüyor. Bu derinlikte bir ekonomi simülasyonu, gerçekten zihin açıcı ve bağımlılık yapıcı.

Dünya sahnesinde diplomasi ise oyunun en heyecanlı kısımlarından biri. Anlaşmalar kurmak, ittifaklar oluşturmak ve gerektiğinde blöf yapmak, seni bir strateji ustası yapıyor. Askeri gücünü artırma çabaları ve düşmanlarını geri adım attırma taktikleri, bir yandan savaşın heyecanını yaşatırken diğer yandan yönetim becerilerini de test ediyor. Sonuçta, yurt içinde bir sanayi devi ya da yurt dışında bir imparatorluk kurmak için sürekli bir mücadele içinde oluyorsun. Victoria 3, hem strateji hem de simülasyon unsurlarını mükemmel bir şekilde harmanlayarak, tarihte bir yolculuk yapmanı sağlıyor.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Simulasyon, Strateji, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 9.43 GB
  • Crack: v1.13.9
  • Tarih: 25 Ekim 2022
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MİNİMUM: İşletim Sistemi: Windows® 10 Home 64 Bit İşlemci: Intel® Core™ i3-3250 or AMD® FX 8370 (AVX support required) Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia® GeForce™ GTX 660 (2GB) or AMD® R7 370 (2GB) or Intel® HD Graphics 630 or AMD Radeon™ Vega 8 Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN: İşletim Sistemi: Windows® 10 64 Bit or Windows® 11 İşlemci: Intel® Core™ i5-6600K or AMD® Ryzen 5 2600X (AVX support required) Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia® GeForce™ GTX 1660 (6GB) or AMD® RX 590 (8GB) Depolama: 10 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
victoria-3-ss-0-e669.jpg
victoria-3-ss-1-1cda.jpg
victoria-3-ss-2-eab2.jpg
victoria-3-ss-3-4965.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,012
Kullanıcılar