Wizard of Legend 2

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
wizard-of-legend-2-bddd.jpg

Büyü dünyasına adım atmanın tam vaktidir, dostlar! Wizard of Legend 2, ilk oyunun şanına yakışır bir şekilde karşımıza çıkıyor ve görselleriyle gözlerimizi kamaştırıyor. Uçan Topraklar'da birbirinden zorlu imtihanlara katılırken, her seferinde yeni bir macera deneyimlemek muazzam bir tat katıyor. Oyun, rogue-lite dinamikleriyle dolup taşarken, her oyun seansı yeni bir sürpriz sunuyor. Büyü kombinasyonlarıyla oynarken kendinizi bambaşka bir dünyaya dalmış gibi hissediyorsunuz. Gerçekten de, element güçlerini ustalıkla kullanmak için çok çalışmanız gerekecek!

Oyun, sadece tek başınıza değil, arkadaşlarınızla birlikte de harika bir deneyim sunuyor. 4 oyunculu çevrimiçi mod, birlikte taktikler geliştirip düşmanlarla savaşırken birçok gülümseme ve heyecan dolu an yaşamanıza olanak tanıyor. Oyun içindeki büyücü konseyinin etkileşimleri, bazen destekleyici bazen de zorlayıcı bir unsur olarak karşınıza çıkıyor; bu da oyunun dinamizmini artırıyor. Her yeni imtihan, biraz daha zor, biraz daha karmaşık ve biraz daha eğlenceli hale geliyor. Oyun ilerledikçe yeni Arcana'lar keşfetmek de cabası!

Özetle, efsane olma yolunda ilerlerken, her seferinde büyü gücünüzü geliştirmek için hazırlıklı olmalısınız. Wizard of Legend 2, doğrudan aksiyon dolu bir deneyim sunarak, hem tek başınıza hem de arkadaşlarınızla geçireceğiniz keyifli saatler için harika bir seçenek. Yüzlerce farklı kombinasyon ve gerçek anlamda değişen bir dünya, bu oyunu oynamaya değer kılıyor. Hadi, büyücü kıyafetlerinizi giyin ve bu efsanevi imtihanlara katılmaya hazır olun!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Bağımsız Yapımcı, Macera, Online Oyunlar, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 3.24 GB
  • Crack: RUNE
  • Tarih: 12 Haziran 2025
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: Intel Core i5 3570 or AMD FX 8350 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB / AMD Radeon RX 470 4GB Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
Önerilen: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: Intel Core i5 8400 or AMD Ryzen 5 2600 Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1660 6GB / NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB / AMD Radeon RX 590 8GB / AMD Radeon RX 6500XT 4GB Depolama: 5 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
wizard-of-legend-2-ss-0-fa34.jpg
wizard-of-legend-2-ss-1-a602.jpg
wizard-of-legend-2-ss-2-9501.jpg
wizard-of-legend-2-ss-3-f430.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,269