Workers & Resources Soviet Republic

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
workers-resources-soviet-republic-2851.jpg

Workers & Resources: Soviet Republic, tam anlamıyla bir şehir inşası simülasyonu meraklısının kalbini fethedecek bir deneyim sunuyor. Sovyet temalı bu oyun, tüm ülkeni yönetme yetkisini eline alırken, sana yalnızca fiziksel yapılar inşa ettirmekle kalmıyor, aynı zamanda vatandaşlarının yaşam standartlarını, ekonomik yapıyı ve sosyal dinamikleri de yönetme sorumluluğu yüklüyor. Düşünsene, her bir kararı alırken halkının mutluluğunu ve sadakatini göz önünde bulundurmak zorundasın. Bu, aslında işin en keyifli kısmı; çünkü her seçim, senin cumhuriyetinin geleceğini şekillendiriyor.

Oyun, karmaşık bir simülasyon yapısıyla dolu. Elektrik, su ve ısınma ihtiyaçları gibi temel hizmetlerin yanı sıra, ticaret ve kaynak yönetimi gibi detaylar da oldukça önemli. Küresel pazardaki dalgalanmalarla başa çıkmak zorundasın. Burada, işini iyi yapmak ve doğru stratejiler geliştirmek, sonunda sana başarıyı getirecek. Ayrıca, inşaat mühendisleri ve şehir planlamacıları için birçok mekanik mevcut, bu da senin yaratıcılığını ön plana çıkarıyor.

Para birimleri arasında denge kurmak da ayrı bir strateji gerektiriyor. Hem ruble hem de dolarla ticaret yapabilmek, seni hem Doğu hem de Batı ile bağlantı kurma özgürlüğüne kavuşturuyor. Ticaret yaparken dikkatli olmalısın; zira bir tarafa fazla yönelmek, diğerinden faydalanma şansını kaçırmana yol açabilir. Bu da aslında senin stratejik düşünme becerini test ediyor ve ne kadar esnek olabileceğini gösteriyor.

Kısacası, Workers & Resources: Soviet Republic, sadece bir şehir inşası oyunu değil, aynı zamanda derin bir strateji ve yönetim deneyimi sunuyor. Eğer simülasyon ve strateji oyunlarını seviyorsan, bu oyun kesinlikle senin kütüphanende yer almayı hak ediyor.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Hayatta Kalma Oyunları, Simulasyon, Strateji, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 5.13 GB
  • Crack: v1.1.1.7
  • Tarih: 20 Haziran 2024
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows® 10 (64-bit) İşlemci: Intel® Pentium® G3250 (dual-core) / AMD® FX-Series™ FX-9590 (quad-core) Bellek: 6 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 650 (2 GB) / AMD® Radeon™ HD 7770 (2 GB) DirectX: Sürüm 11 Depolama: 9 GB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows® 10 (64-bit) İşlemci: Intel® Core™ i3-4160 (dual-core) / AMD® Ryzen™ 3 2200G (quad-core) Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 760 (2 GB) / AMD® Radeon™ HD 7870 (2 GB) DirectX: Sürüm 12 Depolama: 9 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
workers-resources-soviet-republic-ss-0-fbd3.jpg
workers-resources-soviet-republic-ss-1-576c.jpg
workers-resources-soviet-republic-ss-2-5cc2.jpg
workers-resources-soviet-republic-ss-3-9140.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
7,980