- İlgi Alanı
- Diğer
World of Football, futbol tutkunları için gerçekten farklı bir deneyim sunuyor. Topun gidişatını belirleyen fizik tabanlı model ile oyuna girmek oldukça kolay, ama işin ustalığına varmak için biraz zaman ayırmak gerekiyor. Arkadaşlarınızla birlikte sıradan maçlar yaparken bile, liderlik tablosunda en üst sıralara tırmanmak için kıyasıya bir rekabetin içine girebiliyorsunuz. Bölgenin KEÇİSİ unvanına ulaşmak için savaşırken, oyunun getirdiği atmosferin tadını çıkarıyorsunuz.
Futbol sadece sahada değil, atmosferde de önemli. Dinamik hava durumu sistemi, maçlarınızı bambaşka bir hale getiriyor. Havanın değişmesiyle birlikte stratejilerinizi yenilemek zorunda kalmak, oyunun heyecanını iki katına çıkarıyor. Çevrimiçi eşleştirme, haftalık kupalar ve topluluk turnuvaları gibi pek çok mod, her seferinde farklı bir deneyim sunuyor. Özelleştirilebilir oyuncular ve stadyumlarla kendi dünyanızı yaratmanız mümkün. Bu özelleştirme, sadece görsellik değil, aynı zamanda oyun tarzınızı da etkiliyor.
Eğitim editörü sayesinde becerilerinizi geliştirirken, sıralamalı oyunlara girmeden önce kendinizi hazır hissetmek için de harika bir fırsat sunuyor. Geliştirilmiş eşleştirme sistemi, sizden daha iyi olamayacak rakiplerle karşılaşmanızı sağlıyor, bu da öğrenme sürecini daha eğlenceli hale getiriyor. İster genç bir oyuncu olun, ister profesyonel, eşit şartlarda mücadele edebileceğiniz bir deneyim sizi bekliyor. Yani, futbol oynamak ve rekabet etmek istiyorsanız, World of Football kesinlikle denemeye değer bir yapım!
Futbol sadece sahada değil, atmosferde de önemli. Dinamik hava durumu sistemi, maçlarınızı bambaşka bir hale getiriyor. Havanın değişmesiyle birlikte stratejilerinizi yenilemek zorunda kalmak, oyunun heyecanını iki katına çıkarıyor. Çevrimiçi eşleştirme, haftalık kupalar ve topluluk turnuvaları gibi pek çok mod, her seferinde farklı bir deneyim sunuyor. Özelleştirilebilir oyuncular ve stadyumlarla kendi dünyanızı yaratmanız mümkün. Bu özelleştirme, sadece görsellik değil, aynı zamanda oyun tarzınızı da etkiliyor.
Eğitim editörü sayesinde becerilerinizi geliştirirken, sıralamalı oyunlara girmeden önce kendinizi hazır hissetmek için de harika bir fırsat sunuyor. Geliştirilmiş eşleştirme sistemi, sizden daha iyi olamayacak rakiplerle karşılaşmanızı sağlıyor, bu da öğrenme sürecini daha eğlenceli hale getiriyor. İster genç bir oyuncu olun, ister profesyonel, eşit şartlarda mücadele edebileceğiniz bir deneyim sizi bekliyor. Yani, futbol oynamak ve rekabet etmek istiyorsanız, World of Football kesinlikle denemeye değer bir yapım!
- Tür: Bağımsız Yapımcı, Erken Erişim, Online Oyunlar, Oyun, Simulasyon, Spor, Strateji, Türkçe Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 1.41 GB
- Crack: Online-Fix
- Tarih: 20 Kasım 2024
- Dil: Türkçe
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi*: Windows 7
- İşlemci: Intel Core i3-2100 / AMD Ryzen 3 1200
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia GTS 450 1GB / AMD Radeon HD 6850
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 6 GB kullanılabilir alan
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 11
- İşlemci: Intel Core i3-9100 / AMD Ryzen 5 3500
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX 590
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 6 GB kullanılabilir alan
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.