- İlgi Alanı
- Diğer
EMDB İndir + Portable 5.41, film koleksiyonunuzu düzenlemek için harika bir araç sunuyor. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde, izlediğiniz filmleri hızlı bir şekilde ekleyip sıralamak oldukça kolay. Uygulama, film veritabanınızı oluştururken ihtiyacınız olan her şeyi düşünerek geliştirilmiş. Kategorilere ayırma, arama filtreleri ve diğer özellikleri ile film tutkunları için adeta bir cennet.Portable versiyonu sayesinde, herhangi bir kurulum gerektirmeden hemen kullanmaya başlayabilirsiniz; bu da seyahat edenler veya farklı bilgisayarlarda çalışanlar için büyük bir avantaj sağlıyor.
Bir film sever olarak, EMDB'nin sağladığı bu düzenleme ve takip imkanı beni oldukça memnun etti. Filmlerimi dilediğim gibi kategorize edebilmek, izlediğim filmleri hatırlamak ve tekrar izlemek için kolay erişim sağlamak benim için büyük bir kolaylık. Özellikle film arşivimi yönetmekte zorlananlar için bu yazılımı kesinlikle öneririm. EMDB, tüm film koleksiyonerleri için vazgeçilmez bir program haline geliyor.
Bir film sever olarak, EMDB'nin sağladığı bu düzenleme ve takip imkanı beni oldukça memnun etti. Filmlerimi dilediğim gibi kategorize edebilmek, izlediğim filmleri hatırlamak ve tekrar izlemek için kolay erişim sağlamak benim için büyük bir kolaylık. Özellikle film arşivimi yönetmekte zorlananlar için bu yazılımı kesinlikle öneririm. EMDB, tüm film koleksiyonerleri için vazgeçilmez bir program haline geliyor.
- Boyut: 12-mb Sıkıştırma: Rar / Şifresiz Tarama: Webroot. / Durum Temiz
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.