FEROCIOUS

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
ferocious-10ed.jpg

FEROCIOUS, beni adeta içine çeken, keşfedilmeyi bekleyen bir doğa harikası gibi. Uyanınca, etrafımda yankılanan sesler ve vahşi doğanın zorluğu beni hemen etkisi altına aldı. Antik kalıntılarla dolu bir adada hayatta kalma mücadelesine girmek, her adımda yeni bir tehlikeyle karşılaşmak gerçekten nefes kesici. Dinozorların ve düşmanların arasında kaybolmuşken, çevremdeki kaynakları kullanarak silah ve teçhizat üretmek, bana tam anlamıyla bir avcı gibi hissettirdi. Her karşılaşma, bir tehdit olabileceği gibi, aynı zamanda büyük bir fırsat da sunuyor. Düşmanları alt etmek için çevreyi kullanmak ve dinozorları kendi avantajıma yönlendirmek, oyunun sunduğu stratejik derinliği bir kat daha artırıyor.

Açık dünya yapısı, keşfetmeye doyamayacağınız bir alan sunuyor. Gizli yollar ve saklı sırlar, oyuncuyu sürekli bir keşif hevesi içinde tutuyor. Adanın dinamik yapısı, her seferinde farklı bir deneyim sunuyor. Vahşi doğanın sunduğu tehlikeleri aşarken, aynı zamanda bu tehlikeleri kendi avantajınıza çevirmek gerçekten adrenalin dolu anlar yaşatıyor. Her karşılaşma, muazzam riskler içeriyor ve bu da oyunun heyecanını kat kat artırıyor.

Grafiksel atmosferi ve ses tasarımı ise, beni adanın ortasında hissettirdi. Vahşi sesler, dinozorların kükreyişleri ve doğanın hışırtısı, oyunun immersif deneyimini üst seviyeye taşıyor. FEROCIOUS, sadece bir hayatta kalma oyunu değil, aynı zamanda keşif ve strateji unsurlarını da içinde barındıran bir macera. Eğer zorlu bir hayatta kalma deneyimi arıyorsanız, bu oyun tam size göre!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Hayatta Kalma Oyunları, Macera
  • Platform: PC
  • Boyut: 20.58 GB
  • Crack: v1.09.273.4211
  • Tarih: 4 Aralık 2025
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64‑bit İşlemci: Intel Core i5‑8400 / AMD Ryzen 5 2600 Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1650 Super (4 GB) or AMD equivalent) DirectX: Sürüm 12 Depolama: 60 GB kullanılabilir alan
Önerilen: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10/11 64-bit İşlemci: Intel Core i5‑10400 / AMD Ryzen 5 3600 Bellek: 32 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 2060 (6 GB) or AMD equivalent DirectX: Sürüm 12 Depolama: 60 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: SSD strongly recommended

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
ferocious-ss-0-0364.jpg
ferocious-ss-1-8a73.jpg
ferocious-ss-2-1d5d.jpg
ferocious-ss-3-e770.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png