- İlgi Alanı
- Diğer
High On Life 2 ile tekrar uzaya açılmanın heyecanını yaşıyoruz! İlk oyunda galaksiler arası kartel ile verdiğimiz savaşı unutmadık ve şimdi işler daha da karışık. Kız kardeşin için bir ödül avına çıkarken, karizmatik uzaylı dostlarımızla birlikte, insan hayatına fiyat etiketleri koymaya kalkan kötü ilaç holdingiyle karşılaşıyoruz. Hiperaktif savaş mekanikleri ve mizah dolu diyaloglar, her anı ayrı bir eğlenceye dönüştürüyor. Oyun, hem aksiyon hem de macera unsurlarını ustalıkla harmanlıyor, bu da her mücadelede kalbinizi hızlandırıyor.
Yeni skateboarding yeteneklerimizle, uzaylı polisleri alt etmek için pistlerimizi ezerek geçiyoruz. Bu hareketlilik, savaşa bambaşka bir boyut katıyor! Ayrıca, seslendirmeler o kadar eğlenceli ki, oyunun esprili atmosferine büyük katkı sağlıyor. Karakterlerle olan etkileşimler, sadece savaş alanında değil, hikaye boyunca da derinleşiyor. Bu da oyunun dünyasını daha da canlı hale getiriyor.
Galaksinin dört bir yanındaki muhteşem dünyalarda, tam anlamıyla bir kaos yaratmak için her türlü silahı kullanmak serin bir deneyim. Oyun, görsel olarak da oldukça etkileyici – her alanın kendine özgü detayları ve renk paleti, sizi o evrene daha da çekiyor. High On Life 2, dinamik yapısıyla sadece bir devam oyunu değil, aynı zamanda kendi içinde yeni bir deneyim sunuyor. Eğer aksiyona ve mizaha doymak istiyorsanız, kesinlikle göz atmalısınız!
Yeni skateboarding yeteneklerimizle, uzaylı polisleri alt etmek için pistlerimizi ezerek geçiyoruz. Bu hareketlilik, savaşa bambaşka bir boyut katıyor! Ayrıca, seslendirmeler o kadar eğlenceli ki, oyunun esprili atmosferine büyük katkı sağlıyor. Karakterlerle olan etkileşimler, sadece savaş alanında değil, hikaye boyunca da derinleşiyor. Bu da oyunun dünyasını daha da canlı hale getiriyor.
Galaksinin dört bir yanındaki muhteşem dünyalarda, tam anlamıyla bir kaos yaratmak için her türlü silahı kullanmak serin bir deneyim. Oyun, görsel olarak da oldukça etkileyici – her alanın kendine özgü detayları ve renk paleti, sizi o evrene daha da çekiyor. High On Life 2, dinamik yapısıyla sadece bir devam oyunu değil, aynı zamanda kendi içinde yeni bir deneyim sunuyor. Eğer aksiyona ve mizaha doymak istiyorsanız, kesinlikle göz atmalısınız!
- Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, FPS, Macera, Oyun
- Platform: PC
- Boyut: 84.95 GB
- Crack: v20260601
- Tarih: 13 Şubat 2026
- Dil: İngilizce
Minimum:Minimum:64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirirİşletim Sistemi: Windows 10İşlemci: Intel Core i7-8700K / AMD Ryzen 5 1600XBellek: 8 GB RAMGrafik Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB / AMD Radeon RX 5600 XT 6 GB / Intel Arc A380 6 GBDirectX: Sürüm 12Depolama: 115 GB kullanılabilir alanEk Notlar: SSD, Gerekli En Son Grafik Sürücüleri
Önerilen:Önerilen:64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirirİşletim Sistemi: Windows 10İşlemci: Intel Core i7-13700KFBellek: 32 GB RAMGrafik Kartı: NVIDIA GeForce RTX 4080 16 GBDirectX: Sürüm 12Depolama: 115 GB kullanılabilir alanEk Notlar: SSD, En Son Grafik Sürücüleri Gerekli
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.