Fogpiercer

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
fogpiercer-4736.jpg

Fogpiercer, haydutlarla dolu bir dünyanın derinliklerine dalmaya hazır, sıra tabanlı taktiksel bir deneyim sunuyor. Trenini hazırlayarak başladığın bu yolculukta, her seçim senin stratejini ve oyun tarzını etkiliyor. Farklı lokomotifler, vagonlar ve sürücüler arasından seçim yaparken, her biri sana benzersiz kart setleri ve taktiksel yetenekler sunuyor. Bu da demek oluyor ki, her oyun seansı, senin kararlarınla şekillenen yeni bir macera!

Savaş alanında dikkatlice plan yapman gerekiyor, çünkü düşmanlar sayıca üstün. Ancak bu, seni korkutmasın! Farklı düşman türleriyle karşılaştıkça, hangi silahların ve taktiklerin işe yaradığını keşfetmek keyifli. Örneğin, bir mini silahın ateş gücünden mi faydalanacaksın yoksa düşmanları kalkanlarla alt mı edeceksin? Bu seçimleri yapmak, her turda adeta bir satranç maçı gibi. Her eylem noktan çok değerli, bu yüzden her hamleni iyi düşünmelisin.

Ayrıca, düşman araçlarını kontrol altına alabilen bilgisayar korsanlarından tut, tuzak kurabilen elemana kadar birçok strateji mevcut. Bunları kullanarak düşmanların üstesinden gelmek için doğru kombinasyonları bulmak oldukça tatmin edici. Kart yükseltmeleri ve sinerjilerle dolu bir sistem var; bu da oyun içinde sürekli bir yenilik hissi yaratıyor. Yani, her seferinde farklı bir yaklaşım denemek isteyeceksin.

Fogpiercer, sadece bir taktik oyunu değil, aynı zamanda keşif ve strateji dolu bir yolculuk. Eğer sıra tabanlı taktik oyunları seviyorsan, bunu denemek için sabırsızlanacaksın. Trenini hazırlamaya başla, sislerin içinden geçerken seni bekleyen maceralara atıl!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, Oyun, RPG, Strateji, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 1.26 GB
  • Crack: P2P
  • Tarih: 17 Temmuz 2026
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows® 10 (64 bit)
  • İşlemci: Intel® Core™ i5-4670 (dört çekirdekli) / AMD® FX-Series™ FX-8300 (dört çekirdekli)
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Grafik: NVIDIA® GeForce® GTX 960 (4 GB) / AMD® Radeon™ RX 570 (4 GB)
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows® 10 (64 bit)
  • İşlemci: Intel® Core™ i5-7700K (dört çekirdekli) / AMD® Ryzen™ 5 1500X (dört çekirdekli)
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 1060 (6 GB) / AMD® Radeon™ RX 5500 XT (8 GB)
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
fogpiercer-ss-0-826f.jpg
fogpiercer-ss-1-19aa.jpg
fogpiercer-ss-2-ce27.jpg
fogpiercer-ss-3-d4c2.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri