Mortal Sin

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
mortal-sin-4c89.jpg

Mortal Sin'e başladığımda, hemen o yakın dövüşün iç çekiştiren o hissiyatıyla karşılaştım. Her bir vuruş, rakipler üzerinde yarattığı yıkım ve kan sıçramalarıyla birlikte beni o kadar içine çekti ki, adeta dövüşün bir parçası oldum. Hani bazı oyunlar vardır, saldırılar arasında geçiş yapmak çok zor olur ya, işte burada o durum yok. Her şey akışkan, kusursuz bir şekilde bağlanabiliyor ve bu da savaşın dinamik yapısını daha da eğlenceli kılıyor. Özellikle uzuvların uçuşu ve duvarlara çarpması, görsel olarak da oldukça tatmin edici!

Oyun, her seferinde farklı bir deneyim sunmak için prosedürel olarak oluşturulmuş seviyeleri sayesinde gerçekten sonsuz bir yeniden oynanabilirlik sunuyor. Yani sıkılmaya yer yok! Her koşuda yeni stratejiler geliştirmek zorundasınız ve bu da beni sürekli olarak oyunun başına çekiyor. Büyü fırlatan Mage, hünerli Monk veya dev kılıç kullanan Berserker gibi farklı sınıfların kilidini açmak, karakter gelişimi açısından müthiş bir motivasyon kaynağı. Hangi sınıfla oynarsanız oynayın, hepsinin kendine has özellikleri var ve bu da her seferinde yeni bir şeyler denemenizi sağlıyor.

Ölümsüzlüğü kucaklamak ve savaşmaya devam etmek, Mortal Sin'in ruhunu tam olarak yansıtıyor. Zaten bu roguelike deneyim, sadece dövüşün ötesine geçiyor; affedilmeyi bulmak, her seferinde farklı bir hikaye yaratmanıza da olanak tanıyor. Tam anlamıyla kaos ve karanlık bir atmosferde, kendi savaş hikayenizi yazmak için harika bir fırsat sunuyor. Eğer aksiyon ve korku unsurlarını bir arada arıyorsanız, bu oyun gerçekten kaçırılmaması gereken bir deneyim!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Erken Erişim, Korku, Oyun
  • Platform: PC
  • Boyut: 1.2 GB
  • Crack: P2P
  • Tarih: 15 Mart 2023
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MINIMUM: İşletim Sistemi: Microsoft Windows 10 İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-6600K Bellek: 12 GB RAM Ekran Kartı: AMD Radeon RX 470 DirectX: Sürüm 11 Depolama: 4 GB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN: İşletim Sistemi: Microsoft Windows 10 İşlemci: Intel(R) Core(TM) i7-3770K Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GTX 1060 DirectX: Sürüm 11 Depolama: 4 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
mortal-sin-ss-0-6948.jpg
mortal-sin-ss-1-442d.jpg
mortal-sin-ss-2-e415.jpg
mortal-sin-ss-3-8828.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,076