Oddsparks An Automation Adventure

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
oddsparks-an-automation-adventure-fa3f.jpg

Odsparks, beni ilk dakikadan itibaren içine çekti. Tuhaf bir fantezi dünyasında, sevimli Spark'larla dolu bu macerada kaybolmak gerçekten keyifli. Oyun, otomasyon mekaniğiyle dolu, bu yüzden atölyelerini nasıl kurduğun ve bu sevimli yaratıkları nasıl yönlendirdiğin önemli. Konveyör bantları olmadan nasıl bir sistem kuracağın üzerine düşünmek zorundasın ve bu da gerçekten zihin açıcı bir deneyim sunuyor.

Çeşitli biyomları keşfetmek, farklı düşmanlarla yüzleşmek oldukça heyecan verici. Spunnies ve Beelephants gibi tuhaf düşmanlar, her seferinde beni şaşırtmayı başardı. Ve evet, unutulmuş harabelerde kaynak bulma kısmı beni eski video oyunlarına götürdü. Her köşede, keşfedilmeyi bekleyen bir hazine ve gizem var.

Oyun, hem tek başına hem de arkadaşlarınla oynarken oldukça keyifli. Birlikte otomasyon ağlarını kurmak ve kaynakları yönetmek, beraber yapıldığında daha da eğlenceli hale geliyor. Hatta sınır olmaksızın barındırma sistemine katılabilmek, arkadaşlarınla bu tuhaf dünyayı keşfetmeyi daha da cazip kılıyor. Gerçekten, Oddsparks, otomasyon ve keşif bağlamında harika bir denge kurmuş.

Sonuçta, her ne kadar bağımsız bir yapım olsa da, sunmuş olduğu derinlik ve mekanik çeşitlilik, bu oyunu hem yeni başlayanlar hem de veteran oyuncular için ilgi çekici kılıyor. Eğer otomasyon ve macera meraklısıysan, kesinlikle göz atmalısın!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Hayatta Kalma Oyunları, Macera, Online Oyunlar, Oyun, Simulasyon, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 3.2 GB
  • Crack: Online-Fix
  • Tarih: 27 Mayıs 2025
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64bit
  • İşlemci: Intel Core i5 / AMD FX-6300
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: GTX 970 4GB / Radeon RX580 4GB veya daha iyisi