- İlgi Alanı
- Diğer
Onirism gerçekten de rüya gibi bir deneyim sunuyor! Başlangıçta, çalınan peluş oyuncakla ve Carol’ın terlikleriyle Crearia dünyasına adım atarken, kendinizi hemen bu fantastik atmosferin içinde buluyorsunuz. Renkli ormanlar, büyüleyici piramitler ve gizemli ay üsleri derken, her köşede bir macera sizi bekliyor. Oyun, platform oluşturma mekanikleriyle hem hareket özgürlüğü sağlıyor hem de bolca bulmaca ve sır barındırıyor. Yani, sadece koşup zıplamakla kalmayıp, aynı zamanda aklınızı da çalıştırmanız gerekiyor.
Her bölümde karşınıza çıkan düşmanlar, sadece sürprizlerle dolu değil, aynı zamanda tasarımlarıyla da göz alıcı. 300’den fazla benzersiz düşman, birbirinden farklı davranışlarla karşılaştığınızda her anı bir mücadeleye dönüştürüyor. Benim favorim, o tuhaf yaratıkların bazen öngörülemez hareketleri nedeniyle başıma gelenlerdi; gerçekten hiç beklemediğiniz anlarda saldırıya geçebiliyorlar! Bu da oyunun heyecanını kat kat artırıyor.
Ayrıca, bu oyun mükemmel bir görsel tarzla geliyor. Renk paleti o kadar canlı ki, her sahne resmedilmeyi gerektiriyor. Keşfettiğiniz her yeni alan, hem göze hem de oyun deneyimine katkıda bulunuyor. Onirism, hem hızlı tempolu hem de keyif verici bir macera sunuyor; bununla birlikte, gizem ve hayal gücü dolu bir yolculuğa çıkmak için hazırlıklı olun! Eğer platform oyunlarını seviyorsanız, Onirism’i kaçırmamalısınız.
Her bölümde karşınıza çıkan düşmanlar, sadece sürprizlerle dolu değil, aynı zamanda tasarımlarıyla da göz alıcı. 300’den fazla benzersiz düşman, birbirinden farklı davranışlarla karşılaştığınızda her anı bir mücadeleye dönüştürüyor. Benim favorim, o tuhaf yaratıkların bazen öngörülemez hareketleri nedeniyle başıma gelenlerdi; gerçekten hiç beklemediğiniz anlarda saldırıya geçebiliyorlar! Bu da oyunun heyecanını kat kat artırıyor.
Ayrıca, bu oyun mükemmel bir görsel tarzla geliyor. Renk paleti o kadar canlı ki, her sahne resmedilmeyi gerektiriyor. Keşfettiğiniz her yeni alan, hem göze hem de oyun deneyimine katkıda bulunuyor. Onirism, hem hızlı tempolu hem de keyif verici bir macera sunuyor; bununla birlikte, gizem ve hayal gücü dolu bir yolculuğa çıkmak için hazırlıklı olun! Eğer platform oyunlarını seviyorsanız, Onirism’i kaçırmamalısınız.
- Tür: Oyun, Macera, Platform
- Platform: PC
- Boyut: 62.8 GB
- Crack: P2P
- Tarih: 23 Ekim 2025
- Dil: İngilizce
Minimum: İşletim Sistemi: Windows 10 or later İşlemci: 2,4GHz Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 DirectX: Sürüm 11 Depolama: 60 GB kullanılabilir alan
Önerilen: İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: 3.50GHz Bellek: 32 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 3080 DirectX: Sürüm 12 Depolama: 60 GB kullanılabilir alan
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.