Project Mist

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
project-mist-5ebf.jpg

Project Mist, keşif ve hayatta kalma unsurlarını bir araya getirerek beni kendine aşık etti. Tek başına ya da 1-4 oyunculu kooperatif modda oynarken, her kararın sonuçlarıyla karşılaşmak beni her daim tetikte tutuyor. Özellikle arkadaşlarla birlikte oynadığınızda, stratejik planlama yapmak ve kaynakları paylaşmak çok önemli hale geliyor. Her an, yeni bir tehlikeyle karşılaşabileceğinizi bilmek, gerçekten adrenalin dolu bir deneyim sunuyor.

Açık dünya tasarımı gerçekten etkileyici. Terkedilmiş tesisler, gizemli ekosistemler ve dev yaratıklar arasında dolaşmak, keşfetme isteğimi sürekli canlı tutuyor. Her bir alanın sunduğu çevresel tehlikeler ve beklenmedik karşılaşmalar, oyunun dinamik yapısını zenginleştiriyor. Özellikle dev patronlarla karşılaştığınızda, planınızı gözden geçirip hızlıca tepki vermek zorundasınız. Bu da her karşılaşmayı unutulmaz kılıyor.

Yerçekimi Tabancası ile fizik tabanlı savaş mekanikleri, oyunun en eğlenceli kısımlarından biri. Düşmanları veya nesneleri kullanarak çevreyi silaha dönüştürmek, hem yaratıcı çözümler bulmanızı sağlıyor hem de savaşın temposunu değiştiriyor. Bu tür bir özgürlük, stratejik düşünmeyi ve taktiğinizi sürekli güncellemeyi gerektiriyor.

Son olarak, hareketli bir tren üssü inşa etme fikri beni benden alıyor. Üssünüzü sürekli geliştirmek ve savunmak zorundasınız ki bu da oyunun derinliğini artırıyor. Yeni alanlara geçtikçe, üs tasarımınızı ve stratejinizi değiştirmek, hayatta kalmak için şart. Kısacası, Project Mist, hem tek başına hem de arkadaşlarla oynarken sunduğu deneyimle kesinlikle keşfedilmesi gereken bir yapım!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Erken Erişim, FPS, Hayatta Kalma Oyunları, Korku, Macera, Oyun, Simulasyon
  • Platform: PC
  • Boyut: 10 GB
  • Crack: P2P
  • Tarih: 19 Mayıs 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • İşletim Sistemi: Windows 10/11 64-bit
  • İşlemci: 3,2 GHz Çift Çekirdekli İşlemci
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: GTX 750 / Radeon HD 7770
  • DirectX: Sürüm 11