RUNNING TRAIN | 走ル列車!

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
running-train-f3ef.jpg

RUNNING TRAIN, bağımsız yapımların getirdiği o tuhaf ama bir o kadar da eğlenceli deneyimlerden biri. Kıyı Hayamori ve Kırsal Kofuku Demiryolu'nda yolculuğa çıkmak, tam anlamıyla bir nostalji yolculuğu. Grafikler basit ama etkileyici, yola çıktığınızda karşınıza çıkan Japon kıyılarının ve kırsal manzaraların güzelliği, ruhunuzu dinlendiriyor. Her istasyona güvenli bir şekilde yolcu taşımanın getirdiği o tatlı stres, oyun boyunca sizi sürekli tetikte tutuyor.

Öğrenmesi kolay, ustalaşması zor diyerek kendini tanımlıyor, ama bu pek de abartılı değil. Zor modları açtıkça, oyun bir yandan keyif verirken bir yandan da sizi zorluyor. HARD-MODE veya NO-UI gibi seçenekler, daha fazla meydan okuma arayanlar için birebir. Arka planda yapay zeka sürücüsü ile rahatlayıp manzarayı izlemek ise bir başka güzel.

Tren modlarını özelleştirme seçeneği de cabası! Kendi tasarımlarınızı yaratmak, trende kişi imzanızı bırakmak, bu oyunun en eğlenceli kısımlarından biri. Üstelik otomatik sürüş modu ile hem yolcu hem de tren gözlemcisi olarak farklı bir bakış açısıyla bu harika yolculuğun tadını çıkarabiliyorsunuz.

Fizik motoru ve tren hareketleri gayet başarılı; her şeyde bir detay var. Sabah, öğleden sonra ve gece döngüleriyle, hem Sakura İlkbahar'ında hem de Karlı Kış'ta keyifli bir deneyim sunuyor. Oyun, sadece bir simülasyon değil, aynı zamanda yaratıcı bir alan sunuyor. RUNNING TRAIN, hem eğlenceli hem de dinlendirici bir yolculuk arayanlar için mükemmel bir seçenek.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, Erken Erişim, Oyun, Simulasyon, Spor, Yarış
  • Platform: PC
  • Boyut: 2.53 GB
  • Crack: v0.9.3
  • Tarih: 24 Mayıs 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10, 11 (64 bit)
  • İşlemci: Intel Core i7-7700HQ veya AMD Ryzen 5 1500X
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050M (4 GB VRAM)
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 4 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: 8 GB sisteminiz varsa yükleme sırasında bellek sorunu riskini azaltmak için başlatmadan önce ilgisiz tüm uygulamaları kapattığınızdan emin olun.
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10, 11 (64 bit)
  • İşlemci: Intel Core i5-12400F veya AMD Ryzen 5 5600X
  • Bellek: 16GB RAM
  • Grafik: NVIDIA GeForce RTX 3060 (8 GB VRAM veya daha iyisi)
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 4 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
running-train-ss-0-51f9.jpg
running-train-ss-1-4bd6.jpg
running-train-ss-2-6391.jpg
running-train-ss-3-c2d7.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri