Tabletop Tavern İndir - Full PC

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
tabletop-tavern-a5e8.jpg

Tabletop Tavern, stratejik savaşların ve roguelike maceraların birleştiği heyecan verici bir oyun deneyimi sunuyor. Süvarilere karşı koymak için disiplinli mızrak duvarları kurarken, okçularınızı yan manevralardan korumayı öğrenmek, zaferin anahtarıdır. Her çatışma, farklı taktikler ve stratejik içgüdüler gerektirirken, ekranın her köşesinde yüzlerce birimle savaşmanın getirdiği zorluklar sizi bekliyor.

Bu oyunun sunduğu her yeni koşu, sizi uyum sağlamaya ve gelişmeye zorlayan benzersiz bir macera sunuyor. Yeni birimler toplamak, nadir donanımlar keşfetmek ve stratejinizi kalıcı olarak değiştiren yükseltmelerin kilidini açmak için hazır olun. Ölçeklendirme zorluğu ve rastgele karşılaşmalar ile dolu olan bu dünyada, her kampanya tamamen farklı bir deneyim vadediyor.

Vikinglerin seçkin piyadelerinden Orkların canavar trollerine, çevik Elflere ve cesur İnsanlara kadar pek çok grup ile ordunuzu oluşturun. Her bir grup, savaş taktiklerinizi değiştirecek eşsiz yetenekler sunuyor. Grubunuzun kimliğine hakim olun ve fetih tarzınıza uygun sinerjiler oluşturarak dinamik savaş alanında zafer kazanın. Eğer roguelike mekaniklere sahip bir oyunun heyecanını seviyorsanız, Tabletop Tavern tam size göre!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 3.09 GB
  • Crack: TENOKE
  • Tarih: 11 Haziran 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: 10
  • İşlemci: Intel Core i3