Terminator Dark Fate Defiance

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
terminator-dark-fate-defiance-dcc6.jpg

Terminator: Dark Fate – Defiance'a ilk başladığımda, hemen kendimi o karanlık, distopik atmosferin içinde buldum. Gerçek zamanlı strateji oyunu olarak, hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modlarıyla gerçekten derin bir deneyim sunuyor. ABD ordusunun kalıntılarıyla Legion'un makinelerine karşı verdiğimiz savaşı yönetmek, bana bir komutan gibi hissettirdi. Oyunun mekanikleri oldukça akıcı; birim yerleştirme, savaş taktikleri ve yeteneklerinizi geliştirirken her seferinde yeni bir strateji denemek zorundasınız, bu da sürekli bir kafa yorgunluğuna ve aynı zamanda heyecana yol açıyor.

Savaş alanında, her bir kararınızın sonuçları var ve bu, oyunun en dikkat çekici yönlerinden biri. Sadece düşmanlara karşı savaşmakla kalmıyorsunuz, aynı zamanda diğer grupların sizinle iş birliği yapmasına ya da karşı cepheye geçmesine yol açacak seçimler yapıyorsunuz. Bu derinlik, beni sürekli olarak stratejilerimi gözden geçirmeye ve daha iyi sonuçlar almak için tekrar oynamaya itiyor. Ayrıca yeni birimler toplamak ve eğitmek, silahlar ve ekipmanlar edinmek, direnişin lideri olma yolunda önemli bir rol oynuyor.

Gerçekçi savaşlar ve modüler bileşen hasar sistemi, her bir biriminiz için hayatta kalma mücadelesini kuvvetlendiriyor. Düşmanın attığı her merminin, zırhın ve bileşenlerinizi nasıl etkilediğini görmek, bir strateji oyununun ne kadar derin olabileceğini gözler önüne seriyor. Kısacası, Terminator: Dark Fate – Defiance, beni hem düşündüren hem de eğlendiren bir deneyim sundu. Korku ve stratejiyi sevenler için kesinlikle kaçırılmaması gereken bir oyun!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Korku, Online Oyunlar, Oyun, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 14.6 GB
  • Crack: RUNE
  • Tarih: 21 Şubat 2024
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MINIMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10 İşlemci: Intel Core i5 or equivalent Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: Geforce GTX 750 (2GB) DirectX: Sürüm 11 Depolama: 25 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: DirectX Compatible Sound Card
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: 64-bit Windows 11 İşlemci: Intel Core i7 or equivalent Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: Geforce GTX 1060 (6Gb) DirectX: Sürüm 11 Depolama: 25 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: DirectX Compatible Sound Card

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
terminator-dark-fate-defiance-ss-0-bb28.jpg
terminator-dark-fate-defiance-ss-1-8fde.jpg
terminator-dark-fate-defiance-ss-2-1f0c.jpg
terminator-dark-fate-defiance-ss-3-73f5.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,466