- İlgi Alanı
- Diğer
The Caribou Trail, beni tam anlamıyla içine çeken tarihi bir yolculuğa çıkardı. 1915 Gelibolu'sunda, Fisher ve arkadaşlarının İngiliz savaş çabalarına katılmak için yola çıktığını öğrenmek, bir maceranın sadece başlangıcı. Oyun, savaşın gerçek yüzünü, kaybın ve çaresizliğin ağırlığını çok iyi yansıtıyor. Öyle bir atmosfer var ki, sanki ben de o anların içindeyim, her adımda yanımdaki arkadaşlarımın gülümsemeleri ve düşüşlerini hissediyorum.
Savaşın ortasında kaybolmuş bir grup olarak, her şeyin sadece hayatta kalma mücadelesi olduğunu anlıyorsunuz. Dikenli telleri kesmek, keskin nişancıları susturmak ve bir tahliye görevini başarıyla tamamlamak, sadece görevden ibaret değil; bir dostluk hikayesi, anılar ve kayıplarla dolu bir deneyim sunuyor. Kamp ateşi etrafında oturmak, hayalet masalları paylaşmak ve o anı yaşamak, savaşın ötesinde bir bağ kuruyor.
Puan yok, öldürme sayısı yok; sadece dayanıklılık ve dostluk var. Hayatta kalmak için yaptığınız her seçim, hikayenin akışını değiştiriyor. Oyun, gerçek tanıklıklardan ilham alarak, savaşın az bilinen yönlerini keşfetmemizi sağlıyor. Gerçekten de, Caribou Trail, sadece bir savaş simülasyonu olmaktan çok daha fazlası. İçinde kaybolmak ve hikayesinin bir parçası olmak için sabırsızlanacaksınız.
Savaşın ortasında kaybolmuş bir grup olarak, her şeyin sadece hayatta kalma mücadelesi olduğunu anlıyorsunuz. Dikenli telleri kesmek, keskin nişancıları susturmak ve bir tahliye görevini başarıyla tamamlamak, sadece görevden ibaret değil; bir dostluk hikayesi, anılar ve kayıplarla dolu bir deneyim sunuyor. Kamp ateşi etrafında oturmak, hayalet masalları paylaşmak ve o anı yaşamak, savaşın ötesinde bir bağ kuruyor.
Puan yok, öldürme sayısı yok; sadece dayanıklılık ve dostluk var. Hayatta kalmak için yaptığınız her seçim, hikayenin akışını değiştiriyor. Oyun, gerçek tanıklıklardan ilham alarak, savaşın az bilinen yönlerini keşfetmemizi sağlıyor. Gerçekten de, Caribou Trail, sadece bir savaş simülasyonu olmaktan çok daha fazlası. İçinde kaybolmak ve hikayesinin bir parçası olmak için sabırsızlanacaksınız.
- Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Korku, Macera, Oyun, Simulasyon
- Platform: PC
- Boyut: 6.80 GB
- Crack: RUNE
- Tarih: 14 Mayıs 2026
- Dil: İngilizce
Minimum:
Önerilen:
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Intel i5-8600K / Ryzen 2700 veya üzeri, 6 çekirdekli+
- Bellek: 16GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia RTX 2060 / AMD RX Vega-56 veya üzeri, 8GB+ VRAM
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 15 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: DirectX 10 uyumlu
- Ek Notlar: Daha iyi bir deneyim için SSD önerilir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Intel i5-9600K / Ryzen 3600 veya üzeri, 6 çekirdekli+
- Bellek: 16GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia RTX 3070 / AMD RX 6700xt veya üzeri, 8GB+ VRAM
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 15 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: DirectX 10 uyumlu
- Ek Notlar: Daha iyi bir deneyim için SSD önerilir
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.