Virtua Fighter 5 R.E.V.O. World Stage

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
virtua-fighter-5-r-e-v-o-world-stage-698d.jpg

Virtua Fighter 5 R.E.V.O. World Stage, dövüş oyunları arasında canlanmak isteyenler için gerçek bir fırsat sunuyor. Yıllar sonra bile bu serinin ruhunu yaşatmayı başarıyor. Yeni Crossplay desteği sayesinde, dünyanın dört bir yanındaki rakiplerle kapışmak, daha önce yapılan en yoğun dövüşlerin tadını çıkarmak için harika bir yol. Arkadaşlarınla ya da yeni tanıştığın oyuncularla savaşırken bu atmosfer çok eğlenceli. Geri Alma Net Kodu, bağlantı sorunlarını minimize ediyor, bu da daha az lag ve daha fazla heyecan demek.

Yeni tek oyunculu mod “World Stage” ise tam bir macera. Tek başına mücadele etmek, güçlü rakiplere karşı zafere ulaşma çabası, adeta bir RPG deneyimini dövüş mekanikleriyle harmanlıyor. Eğitim araçlarının gelişmiş olması, özellikle yeni başlayanlar için büyük bir avantaj. Eğer dövüş oyunlarına aşina değilsen, burada kendini geliştirmek için bolca fırsat bulacaksın. Hatta tekrar oynatma işlevi sayesinde, hatalarını görüp geliştirme şansı da elde ediyorsun.

Tabii ki, tüm bu özelliklerin yanı sıra, Virtua Fighter’ın köklü geçmişine de göz atmayı unutmamak lazım. Bu oyun yıllar içinde pek çok yenilikle kendini güncel tutmayı başardı. Savaş mekanikleri, karakter tasarımları ve çevre atmosferi gerçekten etkileyici. Dövüşçülerinin her birinin kendine has stil ve hareketleriyle, daha fazla karaktere alışmak ve onları keşfetmek oldukça keyifli.

Eğer bir dövüş oyunu fanıysan, Virtua Fighter 5 R.E.V.O. World Stage tam senin için. Hem eski dostların dövüşü hem de yeni meydan okumalar arayanlar için harika bir deneyim sunuyor. Bu oyunu kesinlikle denemeni tavsiye ederim!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Dövüş, Online Oyunlar, Oyun, RPG, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 18.78 GB
  • Crack: Online-Fix
  • Tarih: 27 Ocak 2025
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 22H2 (İşletim Sistemi Derlemesi 19045)
  • İşlemci: Intel Core i5-7600, 3,5 GHz veya AMD Ryzen 3 1300X, 3,4 GHz
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Grafik: NVIDIA GeForce GTX 1050Ti, 4 GB veya AMD Radeon RX 570, 4 GB veya Intel Arc A380, 6 GB
  • DirectX: Sürüm 12
  • Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 22 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: Windows Uyumlu Ses Aygıtı
  • Ek Notlar: Dengeli FSR 1.0 ile 1080p Düşük @ 60 FPS, AVX ve SSE4.2 komut setini destekleyen bir CPU gerektirir. Microsoft artık Windows 10 veya daha eski sürümleri desteklememektedir.
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 22H2 (İşletim Sistemi Derlemesi 19045)
  • İşlemci: Intel Core i7-4790, 3,6 GHz veya AMD Ryzen 5 1600, 3,2 GHz
  • Bellek: 16GB RAM
  • Grafik: NVIDIA GeForce RTX 3070, 8 GB veya AMD Radeon RX 6750, 12 GB veya Intel Arc A770, 8 GB
  • DirectX: Sürüm 12
  • Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 22 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: Windows Uyumlu Ses Aygıtı
  • Ek Notlar: 4K Yüksek @ 60 FPS, Kaliteli FSR veya DLSS veya XeSS ile, AVX ve SSE4.2 komut setini destekleyen bir CPU gerektirir. Microsoft artık Windows 10 veya daha eski sürümleri desteklememektedir.

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
virtua-fighter-5-r-e-v-o-world-stage-ss-0-f901.jpg
virtua-fighter-5-r-e-v-o-world-stage-ss-1-9111.jpg
virtua-fighter-5-r-e-v-o-world-stage-ss-2-597b.jpg
virtua-fighter-5-r-e-v-o-world-stage-ss-3-48b0.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,387